Filiposss 0 Napisano 27 Maja 2021 Cześć,Około 30 dni temu posadziłem roślinki na temat moment mają 15cm, i właśnie Się martwię bo powinny być już o wiele większe. Jaki jest powód? Roślinki podlewane regularnie,doglądane codziennie. Mało słońca? Będzie coś z tego? Jak je "podleczyć" jeśli się da. Pozdro! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 27 Maja 2021 @Filiposss Wrzuć zdjęcia. I więcej info, to out czy in? Czym lejesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filiposss 0 Napisano 27 Maja 2021 W pierwszych 3-4tyg były w domu,w pokoju(pogoda nie pozwalała robić to na zewnątrz) od paru dni są wynoszone na balkon. Zawsze lałem wodą (odstawioną na parę h żeby chlor odparował) tydzień temu podlałem pierwszy raz nawozem bio-grow (Rozcieńczyłem tak jak producent zaleca, 4ml na 1l wody) Zdjęcie: (Niestety nie mogę dodać zdjęcia bezpośrednio tutaj) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Maja 2021 @Filiposss generalnie bio grow 4ml/l leje się na ostatnie tygodnie kwitnienia i jest to maksymalna dawka, ogólnie po zdjęciu widać że mega wyciągnięta i nic z niej nie będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 27 Maja 2021 3 godziny temu, Filiposss napisał: Niestety nie mogę dodać zdjęcia bezpośrednio tutaj) jak nie możesz, możesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 27 Maja 2021 @Filiposss Do ilości jej liści to ona powinna być 4x niższa, brakuje światła bo strasznie wyciągnięta i doniczka tez mała, w domu to chociaż na parapecie trzymałeś czy pod biurkiem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insane93 38 Napisano 27 Maja 2021 Kolejny z serii a posadzę ganje na biurku może coś wyrośnie... nic z niej nie będzie szkoda jej życia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 28 Maja 2021 @Filiposss ona ma 30dni? Czy 3 dni? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 28 Maja 2021 Jaś i zaczarowane ziele. Jeszcze trochę i będzie można się po niej wspinać 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Maja 2021 @Morenn jprd xD a to nie mięta ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filiposss 0 Napisano 29 Maja 2021 Czyli nic nie da się już uratować? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 29 Maja 2021 nie da się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 29 Maja 2021 @Filiposss a to fotoperiodyczna? jak tak to zwinąć łodygę do gleby i dać normalne warunki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach