Macie1992 2 Napisano 16 Czerwca 2021 Witam Szanowne grono. Mam dwa problemy widoczne na zajęciach. Czy jest to brak azotu ? Roślina obejrzana, nie ma żadnych szkodników. Czy istnieje możliwość, że jest to spowodowane kroplami wody+słońcem? Z góry dziękuję za odpowiedzi ! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Czerwca 2021 @Macie1992 brak azotu to to nie jest, lałeś jej coś, ph dobre? te dziurki to jakiś owad mógł zrobić, krzaka raczej nie zje całego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macie1992 2 Napisano 16 Czerwca 2021 @Szym tylko bihumus + woda z dolomitem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Czerwca 2021 @Macie1992 jak reszta liści dobra to nic mu nie będzie, tylko ph utrzymuj odpowiednie, dolomit tu robi robotę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 16 Czerwca 2021 @Macie1992 napewno masz problem z ph a te liscie to pewnie jakis owad Na ostatnim zdjeciu zobacz liść po lewej stronie. Ewidentnie widac jakies pasożyty 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macie1992 2 Napisano 16 Czerwca 2021 @Dobry_Człowiek! Będę musiała na dniach zainwestować w jakiś miernik ph. Jutro pójdę I podleje woda z dolomitem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 25 Września 2021 Up ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macie1992 2 Napisano 28 Września 2021 Up Cześć wszystkim. Nic nie wrzucałam bo zapomniałam ;). Na placu boju pozostały 4 kushe I 2 notherny które na 95% nie dojdą. Poniżej wrzucam fotki, zapraszam do oceniania i szacowania ile z 4 Panienek może wyjść. Wszystkie podobnej wielkości. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 28 Września 2021 @Macie1992 lubie takie nocne fotki, taki klimat jest nocny z konopiami dobry, palenia powinno trochę być 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach