Filozof 38 Napisano 23 Lipca 2019 Mam pytanie ta szałwia jest już zdelegalizowana ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 23 Lipca 2019 Już dawno w 2009r. zdelegalizowali @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 23 Lipca 2019 Szałwi nie należy brać w samotności ktoś musi czuwać nad nami bo taki ponoć odlot @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 23 Lipca 2019 zgadza się ponoć ostro trzepie po deklu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 23 Lipca 2019 w Polsce jest nielegalna, nieźle ryje banie po tej szałwi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 23 Lipca 2019 jak się chce to można załatwić gdzieś zapewne salvie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 23 Lipca 2019 u nas to wszystko delegalizują @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 23 Lipca 2019 można pojechać do Meksyku tam rośnie naturalnie tylko trzeba uważać na kartele he he @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 10 Maja 2021 Szałwia jest fajna tylko tak jak pisali nie samemu krótka faza jakieś 10-15 min ale ostre Haluny miałem tak realistyczne aha i najlepiej żeby wydłużyć i wzmocnić efekt zaspokoić wszystkie potrzeby siku kupa najeść się nie może być za gorąco latem faza leciała w 3 min najlepiej temp pokojowa żeby zimno tez nie bylo siedzialem w fotelu wyrosło mi drzewo w pokóju i z niego padał deszcz , pokój napełnił się woda do kolan czułem ze ta woda jest mokra petarda przeżycie bylo 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 10 Maja 2021 Panowie jak ja zaczynałem to na mieście było albo palenie albo kartki (kwas) jedno i drugie 30 zł jak było nas 3 każdy po 10 zł świat się zmieniał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 10 Maja 2021 Jednak wolę mj.. Ewentualnie ekstraktować DMT @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 10 Maja 2021 Wiecie gdzie można zdobyć nasiona takiej szałwi? szukałem po necie i nigdzie nie mogłem znaleźć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Maja 2021 @onyx przeczytałem że z niezrozumiałych przyczyn roślina bardzo rzadko wytwarza nasiona, które w dodatku równie rzadko nadają się do siewu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 10 Maja 2021 @Szym szkoda, strasznie chciałbym móc jednego krzaczka mieć bo za małolata udało mi się raz zapalić i odlot taki że o panie, potem przez kilka tygodni niczego się nie tykałem bo czułem się jak by zaspokojony i nie miałem potrzeby palić, pić i wgl nic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 21 Czerwca 2021 @onyx szałwię możesz bez problemu kupić przez net. Od znanego producenta nasion MJ. Szałwię jak i ekstrakty x10, x20, x40 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 12 Marca 2022 W dniu 23/07/2019 o 17:06, Andi napisał: Szałwi nie należy brać w samotności ktoś musi czuwać nad nami bo taki ponoć odlot To nie jest prawda i ja i smerfetka braliśmy w samotności. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach