logoss8811 1 Napisano 24 Maja 2021 Witam zasadziłem 4 krzaczki w foliaku i poporstu nie wiem jakie Doniczki dać docelowo 12L/15L zastanawiam sie czy 12L doniczka będzie dobra dla rozwoju Kwiatuszka 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 24 Maja 2021 @logoss8811 automat czy sezon ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
logoss8811 1 Napisano 24 Maja 2021 Ak482 Automatic Feminizowane Critical Russian Feminizowane tutaj właśnie nie wiem jakie doniczki zastosować ;/ oczywiście w przyszłości @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Maja 2021 @logoss8811 12 będą bardzo dobre jak na automaty, nawet luz będą jeszcze miały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
logoss8811 1 Napisano 24 Maja 2021 (edytowane) @Seba no i super dzieki a jak bym dał do 15L bo takie akurat mam to będzie gorzej czy lepiej nawet ? Edytowane 24 Maja 2021 przez logoss8811 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 24 Maja 2021 @logoss8811 bedzie lepiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Maja 2021 @logoss8811 to bez różnicy ale na pewno nie zaszkodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 24 Maja 2021 @logoss8811 jak masz plastikowe i chcesz mieć 12 L możesz obciąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtas22 5 Napisano 25 Września A na odmiany sezonowe ile litrowe doniczki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,220 Napisano 25 Września @wojtas22 od 20l w górę. Dużo zależy jak długi weg planujesz. Im dłuższy tym większe donice👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mnich 71 Napisano 25 Września (edytowane) Czyli powiedzmy miesiąc wegu, to 20l doniczki i tak? Jak będą mniejsze to gorzej jak mniemam ale czy dużo gorzej? Póki co mam 4 doniczki 12 litrowe i jedną 25 Edytowane 25 Września przez Mnich @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtas22 5 Napisano 25 Września @WymiataczMega ktoś mi powiedział że miesiąc wega 10 l starczy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,220 Napisano 25 Września @wojtas22 oczywiście że wystarczy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bluetooth83 1 Napisano Piątek o 21:55 Lepsze donice plastikowe czy materiałowe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 430 Napisano Piątek o 22:00 @Bluetooth83 mi by się nie chciało z materiałowymi pierdolic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach