zielonyjamajczyk 628 Napisano 5 Listopada 2020 @Szym Czyli mogę napisać o kimś (z nicku na forum) że ciągnie druta, publicznie na forum ? Przecież to niedorzeczne. To forum o hodowli, wymieniamy się doświadczeniami, ja np dużo się uczę , i z Twoich postów @Szym bo przewyższasz mnie kilkakrotnie wiedzą, ale nie oczerniam nikogo, bo przecież go tak naprawdę nie znam, i małe prawdopodobieństwo że w ogóle poznam. Mylę się ? Jeśli tak to mnie poprawcie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 5 Listopada 2020 1 minutę temu, zielonyjamajczyk napisał: Czyli mogę napisać o kimś (z nicku na forum) że ciągnie druta, publicznie na forum ? to nieadekwatne porównanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 5 Listopada 2020 @Szym Adekwatne do kłamliwego napisania że ktoś bierze chemie. I to kłamstwo i to kłamstwo. Nie ma pojęcia skłamie mniej, albo bardziej. Kłamstwo to kłamstwo - tym bardziej jeśli dotyczy wplątywania w to inną osobę. A w tym przypadku : kilku osób. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 5 Listopada 2020 Po co ta spinka ? Luz, olejcie to Panie i Panowie ? @zielonyjamajczyk bo wiesz, u @Szym z wyczuciem taktu jest jak z wiedza o uprawie marihuany, obydwie te rzeczy sa u niego na praktycznie zupelnie zerowym poziomie ? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 5 Listopada 2020 Jestem pełny luzu już ? za godzinkę do domu, potem zielono i już kanapa ? chyba że kobieta mnie zagoni do montażu szafy bo dziś przyszła ? hah 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Listopada 2020 @CheMsKuN sama lepiej bym tego nie ujęła ? ja myślę, że on nabija posty po prostu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michals2e8 0 Napisano 6 Listopada 2020 Znacie stronę grass-power.nl? Czy zamawialiście stamtąd może ? Chciałbym kupić z tej strony i proszę o opinię @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Listopada 2020 @michals2e8 tonie klepiące zioło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 6 Listopada 2020 @zielonyjamajczyk nie ma co z nim wchodzić w dyskusje bo najpierw sprowadzi Cię na swój (niski) poziom, a później pokona doświadczeniem. @CheMsKuN miSZCZ ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 6 Listopada 2020 Wszystkich i tak tutaj lubię, wolę tu wejść niż na jebany Facebook, wp albo Onet. A spiny nie łapie ? piątek już. Tytoń filterki bibułki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 6 Listopada 2020 Ja juz lece, ten tydzien dal mi w dupe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 21 Listopada 2020 Dzisiaj koko wlecialo, spontanicznie nic nie planowalem. Mocny shit dopalam zielskiem zeby mnie z butuw nie wyrwalo ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
420Dominik420 297 Napisano 13 Czerwca 2021 kilka razy napierdalalem po nosku ale wole bucha z fartem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Queen Of Cookies 206 Napisano 22 Sierpnia 2022 Trochę tego jest ale tylko rekreacyjnie i bardzo rzadko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach