Konto.paczkomat 43 Napisano 17 Maja 2021 Pestki od sweet seeds: -4szt. Crystal Candy F1 Fast Version -4szt. Green Poison F1 Fast Version Ziemia, której używam to biobizz all mix. W planach jest wysadzenie dziewczyn w docelowe miejsce po około 10-14dniach jak trochę podrosną. 10 maja trafiły do wody. Póki co wszystko wyglada Ok. Jedyny błąd to zbyt płytko wsadziłem kiełki do ziemi i wyglądają jakby się wyciągnęły, natomiast światła maja wystarczająco. Przy przesądzaniu w docelowe miejsce wsadzę je po prostu głębiej. W planach nie mam treningów ale może zmienię zdanie 😄 fotki z wczoraj, czyli dziewczyny maja tu 6dni. Zrobiłem małe wsparcie bo trochę się wyginały przez to, ze takie cienkie, wyciągnięte 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Maja 2021 Powodzenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 17 Maja 2021 @Seba dzięki, przyda się 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 20 Maja 2021 Mały Up. wszystko wyglada Ok. Jedna sztuka trochę odstaje od reszty. Temperatura za dnia 22-25 stopni/w nocy spada do 19. Wilgotność Ok 65% w dzień a w nocy około 70%. Fotki z dzisiaj wiec dziewczyny maja równo 10dni licząc od wrzucenia pestek do wody 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 21 Maja 2021 @Konto.paczkomat dobrze wyglądają 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 24 Maja 2021 Pytanie do doświadczonych ludzi: czy jeśli chce zrobić fim lub topping to lepiej zrobić to bezpośrednio po wysadzeniu na out czy jeszcze w namiocie + dać im chwile na ogarnięcie się i dopiero out? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 24 Maja 2021 @Konto.paczkomat niech sobie podrosną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 24 Maja 2021 @Konto.paczkomat zależy jak długo chcesz je trzymać jeszcze in? Bo do toppingu będą zaraz gotowe, kwestia 3-4 dni, osobiście to już bym ścinał głowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 24 Maja 2021 (edytowane) @Dzielnicowy myśle, ze maksymalnie do końca tygodnia. Nie chce dłużej bo się boje, ze bo wysadzeniu zwariują.Obecnie mają dobre warunki a w moim regionie pogoda jeszcze jest taka sobie.. zaraz zrobię Up jak wyglądają obecnie to może będzie łatwiej ocenić i co myślicie?? Edytowane 24 Maja 2021 przez Konto.paczkomat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 24 Maja 2021 Już możesz na spokojnie urywać, bez stresu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 24 Maja 2021 @Dzielnicowy Co myślisz? Wyszło ? Pierwszy raz to robiłem🙏 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 24 Maja 2021 Będzie git, co do fimu to nigdy jej wiadomo dopoki nie zaczną rosnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 24 Maja 2021 @Dzielnicowy pozostało czekać i obserwować💨👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 2 Czerwca 2021 (edytowane) Dziewczyny już na spocie. Póki były pod moja opieka wszystko było Ok. Teraz czekają na nie różne niebezpieczeństwa typu dziki, Krety, sarny, ślimaki.... na ta chwile jedynie się odlalem do okola krzaków żeby dziczyzna nie podchodziła. Przy kolejnej wizycie wezmę ze sobą jakieś specjalistyczne środki na te wszystkie zagrożenia😅 (zdjęcia dwóch losowych) Edytowane 2 Czerwca 2021 przez Konto.paczkomat 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Czerwca 2021 @Konto.paczkomat mam pytanie, pod jakim oświetleniem trzymałeś je? Ile lumenow, ledy czy zwykła świetlówka? Ps. Powodzenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 3 Czerwca 2021 Możesz lać na krzaka, azot zwłaszcza organiczny jak najbardziej się im przyda. Podsyp czymś na ślimaki bo możesz się zdziwić jak przyjdziesz następnym razem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 3 Czerwca 2021 @mleczyk panel led. Nie wiem ile lumenów, pamietam tylko, ze nadaje się na większy obszar niż posiadałem. Podam Ci przykład np. box 35x35 a panel z powodzeniem by wystarczył na 50x50. Rośliny rosną jak na drożdżach w połączeniu z dobrą ziemią @mirecki w planach jest zabranie następnym razem czegoś na ślimaki oraz jakiś spray na dziczyznę. Dodatkowo sikam do butelek i później rozlewam na spocie do okoła(to obrzydliwe ale działa)😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 3 Czerwca 2021 @mirecki one są naładowane azotem przeciez @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 3 Czerwca 2021 @fxxx1337 tak, biobizz all mix robi dobra robote. Nic im nie brakuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 14 Czerwca 2021 Up. panny są całe i zdrowe. Rosną sobie.. wydaje mi się, że nie wyszedł fim na kilku. Mianowicie u jednych widać po fimie główna gruba łodygę a u innych główna stanęła w miejscu i tak jakby moc poszła we wszystkie inne łodygi i są bardziej krzaczaste. Na zdjęciach będzie to widoczne. Do okola każdej rozsyłałem granulat na ślimaki oraz wkopałem w ziemie plastikowy pojemnik i zalałem go browarem. Przyczailem na działkach taki patent i podobno ślimaki wabi zapach browara i wchodzą do niego i kaput 😄 standardem jest tez robienie siku obok żeby odstraszyć dziczyznę. Niestety Nie mogę dodać więcej zdjęć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach