Tester 1,407 Napisano 7 Września 2019 @ChinQuan no odgiąć możesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 7 Września 2019 @ChinQuan Podginac jak najbardziej mozesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 8 Września 2019 (edytowane) WWczoraj miałem test wysuszonego zióła i zapadła decyzja ze ścinam bo faza dla mnie była bardzo spoko. Nie zamulajaca i po małym blancie trzymało około 2,5h dla mnie wystarczająco jak na blanta. Z większych topów mam 110g resztę zostawiam małych niech sobie dojdą może urosną trochę. Do tego jednego topa ściąłem już tydzień temu. Myśle ze te 25-30g powinienem wyciągnąć co bardzo mnie zadowala Edytowane 8 Września 2019 przez ChinQuan 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 8 Września 2019 @ChinQuan no to ładnie wyszło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 8 Września 2019 @Tester już w suszarce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 8 Września 2019 @ChinQuan tylko taka sprawa w zamkniętym pudełku bez przewiewu może tworzyć się pleśń @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 8 Września 2019 @Tester tam mam wstawiony wentylator 80mm komputerowy i do góry dziury w boxie żeby miało gdzie powietrze uciekać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 8 Września 2019 Ona jeszcze te 7-10 dni powinna puchnac i dochodzic. Moim zdaniem za szybko ja skosiłeś. . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 8 Września 2019 @CheMsKuN on ściął tylko główne topy te reszte na fotce mniejsze topy puchną mu jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 8 Września 2019 @CheMsKuN może masz racje. Ale to pierwsza roślina i już doczekać sie nie mogłem. Druga sprawa ze jak na moje to klepie. Nawet przyznał to kumpel który pali często i dużo. Reszta została na krzaku i te małe topki przetrzymam tydzień i zetnę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 8 Września 2019 @ChinQuan chemskun myślał chyba że ściąłeś tą roślinkę którą pokazałeś na fotce, a ty ją zostawiłeś z mniejszymi topkami do napuchnięcia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 8 Września 2019 @Tester Ok, ale mimo wszystko moim zdaniem za wszesnie na kose. Topy wielkoscia nie powalaja, napewno by jeszcze spuchly, no i trichomy jeszcze mleczne. Ale co kto lubi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 8 Września 2019 @CheMsKuN wiesz ona była mała tak naprawdę.. 30 cm to nie jest dużo. Ja tam zadowolony jestem jak na 1 rosline. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 8 Września 2019 @ChinQuan Wiem jak to jest jak ma sie cisnienie na , skoro lolek z sampla Cie porobil to tragedi nie ma ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 13 Września 2019 tyz sciełem caramela dawno ? hehe no sampla brałem i poszlo ? nie doszdł ale pycha ? trza bd kupić trochu na pechy pl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 15 Września 2019 (edytowane) Witam wszystkich. Najpierw chciałbym podziękować wszystkim za pomoc w uprawie ? za dobre rady i te złe ? Wielkich plonów Panowie i Panie. Ogolnie z tego pierwszego „strzału” wyszło 22g po obcięciu łodyg. Susze teraz resztę małych topów i z nich napewno będzie 10g wiec wynik 30g jak na pierwsza roślinę jest jak dla mnie naprawdę zadowalający! Jaranko nie gryzie i faza tez dobra energiczna. Suszylem w kartonie z wiatrakiem temp 19-20 wilgotność 50%. Wisiały sobie tak 5 dni łodygi strzelają wiec wszystko ładuje w słoiku. Mysle ze mogłoby być więcej ale doniczka mogła być teoche za mała. Miała około 6-7l. Posadziłem kolejna ale zastanawiam się co do fotorelacji. Dodam jeszcze fotkę palonka w słoiku . 3majcie się ! Z buchem. Edytowane 15 Września 2019 przez ChinQuan 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 15 Września 2019 @ChinQuan no ładne topy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach