ChinQuan 92 Napisano 24 Sierpnia 2019 @Pan masz tez tam konto i fotorelacje. Stary ten z linku to chyba nie automat ze takiego luja wyhodował. Ciekawe co za lampe miał ze 40 cm nad roślina. Może moja jest za nisko hm.. ja mam gdzieś z 20 cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 24 Sierpnia 2019 no tamto chyba fem jak mu wyszło 212 z palnta swiatlo miał Led 240w i co dziwo świecił16 h na 8 0.88 GRAM /WATT/PLANT 21.74 GRAM/M² 212 GRAM /PLANT 24.62 WATT/M² 0.1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 24 Sierpnia 2019 @Pan ale ciekawe jaka lampa dokładnie. Ta moja ciekawe czy daje radę. Na razie rośnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 24 Sierpnia 2019 no na pewno z automata tyle by nie wycisnął @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skoczek 1 Napisano 25 Sierpnia 2019 ciekawi mnie jak ta odmiana będzie kopać czy bardziej w stronę sativy czy może indica @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 25 Sierpnia 2019 @Skoczek geny ma indica. Szczerze to nie mam pojecia jaka jest różnica.. nigdy nie miałem okazji moc testować. Może kiedyś ? wciągnąłem kumpla w uprawę wiec może on posadzi sative 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dekiel 5 Napisano 25 Sierpnia 2019 @ChinQuan niech wbija na forum jak coś ? ? geny indica są takie że uwalają taki kanapowiec mocna bania a sativy bardziej na śmiech idzie i energia do działania, ale tak naprawde powiem ci że nie wiadomo jakie masz geny bo producenci piszą czasem tak a wychodzi coś innego, zresztą zobaczysz jaka będzie bania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 25 Sierpnia 2019 @Dekiel no powiem mu żeby tez zrobił relacje zawsze spoko się podzielić swoimi uwagami i czasem wysłuchać zdania innych. Ale z tym to tez różnie bo ja nawozów nie dawałem a pisali mi ze popalilem ? no ja bym wolał chyba jednak sative:( nie lubię kanapowców ale o tym doczytałem po wyborze ziaren. Kiedyś paliłem bluebery i była zajebista szczerze.. a ta ma właśnie jej geny wiec dlatego taki wybór ? jak na razie pogoda dopisuje wiec roślinka sobie całe dnie spędza na dworze na noc do boxa.. foteczka ? zmienia się coś bo ja nr widzę różnicy. Ale wdaje mi się ze słońce jej służy. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dekiel 5 Napisano 25 Sierpnia 2019 (edytowane) @ChinQuan czytałem że coś tam lałeś nawozy, ogólnie do 3 tygodni powinno się jechać na samej wodzie, co do rośliny ładnie idzie topy widać jak by się zwiększyły Edytowane 25 Sierpnia 2019 przez Dekiel @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 25 Sierpnia 2019 @Dekiel no dawałem nawozy. Ale na początku dałem 1ml/l wody. A pisali ze je popalilem bo miałem żółtawe końcówki. Teraz leje po 3ml bloom i 1 ml top max i jest całkiem spoko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skoczek 1 Napisano 25 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, ChinQuan napisał: Ale z tym to tez różnie bo ja nawozów nie dawałem 1 godzinę temu, ChinQuan napisał: no dawałem nawozy. Ale na początku dałem 1ml/l wody @ChinQuan nie wiem co o tym sądzić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 25 Sierpnia 2019 @Skoczek dobra dobra już nie łap mnie za słówka ? poprostu miałem na myśli to ze taka dawka nawozu organicznego nie byłaby wstanie spalić mi planta. Przynajmniej wiem ze skrupulatnie czytacie to co pisze z czego jestem bardzo zadowolony ? na koniec chcialbym z wami zapalić ale to raczej nie możliwe xp @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 25 Sierpnia 2019 wirtualnie można 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 26 Sierpnia 2019 a tak w ogole mam pytanko.. ja ta roslinke cały czas od czasu doczasu przypinam tymi kablami i rozciagam te szczytyna bok zeby sie nie zaslanialy. Dobrze tak czy juz zostawic je w spokoju? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 26 Sierpnia 2019 @ChinQuan zostawił bym już ją w spokoju niech kwitnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 26 Sierpnia 2019 a ja bym jej podsypał wziemi 1 cm ? dla świętego pokoju ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 26 Sierpnia 2019 @Pan ale czemu? Z jakiego powodu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 26 Sierpnia 2019 też nie wiem poco podsypywać ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 26 Sierpnia 2019 @ChinQuan korzenie widać że zdrewniały już ? a tak btw to jak bys określił zapach swej rosliny ,gdy wsadzasz nos w nią ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 26 Sierpnia 2019 niech drewnieją nic sie nie stanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach