ChinQuan 92 Napisano 4 Września 2019 @CheMsKuN ja używam tego 43x43 to jakieś 0.18m2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 4 Września 2019 Spoko, na taka powierzchnie pasuje idealnie. Tez mam jeden taki maly namiot, fajna sprawa bo nie wymaga duzo pracy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 6 Września 2019 Dobra dzisiaj bądź jutro prawdopodobnie zetnę pannę. To takie ostatnie foto jak wyglada. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 6 Września 2019 Masz moze fotki trichomow ? , bo po tych fotkach ciezko stwierdzic czy to juz czy jeszcze nie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 6 Września 2019 @CheMsKuN robią się bursztynowe. Nie chce takiej zamulającej fazy wiec pomyślałem ze zetnę jak będzie z 10 % bursztynowych reszta mleczne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 6 Września 2019 Spoko, chcialem tylko wiedziec czy wiesz co robisz ? Ja tez w gazdym grow zostawiam sobie energetyka, . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 6 Września 2019 @CheMsKuN pewnie zostawię coś na krzaki żeby doszło do końca. Żebym miał porównanie jak to z kanapowcem jest ? a Ty jakie masz doświadczenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 6 Września 2019 Zawsze dobrze jest miec porownanie, uprawiajac zielsko masz wiele mozliwosci . Uprawiam marihuane od okolo 14 lat, tak ze tak , mam jakies doswiadczenie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 6 Września 2019 @ChinQuan no i napuchły nawet @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 6 Września 2019 @Tester @CheMsKuN a czy topy puchną w momencie kiedy zmienia się kolor ?z mlecznych ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 6 Września 2019 @ChinQuan roślina cały czas puchnie kiedy kwitnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 7 Września 2019 @Tester @CheMsKuN zrobiłem zdj i kurde nadal same mleczne co myślicie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 7 Września 2019 @ChinQuan no na to wygląda że tak ile ona ci już kwitnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 7 Września 2019 o no właśnie ile ona kwitnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CheMsKuN 683 Napisano 7 Września 2019 Same mleko, wstaw fotki za okolo 10 dni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 7 Września 2019 @CheMsKuN @Tester kwitnie około 35dni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 7 Września 2019 @ChinQuan e to lekko ponad miesiąc to nie dziwne że jeszcze mleczaki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 7 Września 2019 @Tester no nie chce zrobić kanapowca xD ale mimo wszystko trochę bursztynu mało. A co myślicie żeby odciąć te topy i odsłonić małe które są w środku ? Czy lepiej żeby puchły te „główne” @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 7 Września 2019 @ChinQuan ja bym nie odcinał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 7 Września 2019 @Tester kurde miałem na mysli żeby odgiac te topy. Słownik złe wstawił. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach