ChinQuan 92 Napisano 26 Sierpnia 2019 No one sobie pinek zrobiły i tyle nie widać żeby coś się z nimi działo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 26 Sierpnia 2019 @ChinQuan jka pachnie ??! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 26 Sierpnia 2019 @Pan wydaje mi sie ze owocowo słodki zapach ale sprecyzować tego nie potrafię @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 26 Sierpnia 2019 ciężko jest czasem opisać zapach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 26 Sierpnia 2019 @Tester mam nadzieje ze smak bedziem jako kozak ? topki nie są duze wiec szybko schnac powinno ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 27 Sierpnia 2019 Dzisiaj z rana zrobiłem foty. Wydaje mi się ze zaczynaja pojawiać się bursztynowe krople. Martwi mnie tylko rozmiar topkow ? wydaje mi się ze stoją one w miejscu. Czy topy puchną w ostatni np tydzień mając już bursztynowe? Czy jak przebiega proces? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 27 Sierpnia 2019 @ChinQuan no gdzieś pod koniec zaczynają robić się bursztynowe, ale dużo jest jeszcze mlecznych więc spokojnie, a to że wydaje Ci się że nie puchnie może być też spowodowane że codziennie ją doglądasz i tak się może dziać przy codziennym doglądaniu że nie widać że puchnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 27 Sierpnia 2019 @Tester podoba mi się to pozytywne nastawienie ? to jest tez mała odmian wiec może za dużo oczekuje. Do tego 1 roslina pewbie sporo bledow 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 27 Sierpnia 2019 @Tester tak topki wygladaja 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 27 Sierpnia 2019 jeszcze napuchną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 27 Sierpnia 2019 @Tester Dzisiaj podlalem samym top max bo ostatnio dostała nawozy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 27 Sierpnia 2019 ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 27 Sierpnia 2019 samym bez wody fajne roślinki lecz trichomy to przezroczyste i mleczne panie ? (moja klawiatura nie nadąża za myślą przewodnią mą ) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 27 Sierpnia 2019 (edytowane) @Pan mowisz ze to są przezroczyste? Wydaje mi się ze widać już brązowe. Edytowane 27 Sierpnia 2019 przez ChinQuan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 27 Sierpnia 2019 mów ? głebokie to bylo :d @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 27 Sierpnia 2019 @Pan za szybko post się dodał ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 27 Sierpnia 2019 tej weż se sampla tego popcorna co pomiedzy 2 żółtymi jeszcze niewywalonymi przez Ciebie liścmi twej roślinki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 31 Sierpnia 2019 Dzisiaj postanowiłem ze zetnę jednego topka. Co mówicie o moim trimie ? Coś poprawić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 31 Sierpnia 2019 @ChinQuan ładny topek możesz go pooddzielać od głównej łodygi to szybciej wyschnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 3 Września 2019 Kurde susze go i susze wydaje się suchy ale łodygi dalej nie strzelają znaczy ze JesCze potrzeba ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach