KlausKörner 880 Napisano 11 Lipca 2021 (edytowane) Wypierdol ileś mamy rozumieć? Edytowane 11 Lipca 2021 przez KlausKörner @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 11 Lipca 2021 Czy to jaja? Wyrwalem tą roslinę i sprawdziłem inne rośliny i na każdej były takie odrośla. (Jak dla mni3 to nie jaja ale wolę się upewnić, jednak jeszcze nie mam na tyle doświadczenia) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 11 Lipca 2021 To nie jaja. To cycki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 11 Lipca 2021 Topki. Ciesz się 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 11 Lipca 2021 @EneDue ja też się cieszę, myślę że za 3tyg kosa tej Pani z 1 i 3 zdj, jadę jutro po lupe. AK 47 AUTO myślę że 2tyg i kosa bo oblewa się już ładnie żywicą i ma mleczne trichomy gdzie niegdzie bursztynowe ( tak mi się zdaje przynajmniej, zoom na tel tak pokazał haha) (Z 1 i 3 zdj z posta wyżej, tam gdzie info o wyrwanym krzaku) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 18 Lipca 2021 Siema Próbowałem AK 47 i Auto Amnesi, nie mam chyba zdj topow, ( amnesia ładne zbite topy, AK trochę popkorn ). Ogólnie to mnie wylewiło trochę, moich ziomkow też xd. Nie spodziewałem się tego ani trochę i się zaskoczylem jak fiks na dniach zdj topow wrzucę, Jednak cos znalazłem. 2 zdj to top z mikrofali taki najpierwszy 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzykrzysztof 12 Napisano 20 Lipca 2021 nie ma to jak amnezji smak ^^ Masz jakieś foty jacka ;p?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 21 Lipca 2021 Amnezji niestety nie ma już w naturze, ale w słoiku jest już. Wyszło koło 45g, chociaż nie doszła tak jak ppowinna przez pleśń to i tak kopie jak wściekła haha. Makumba z niej wczorja zmiotla z planszy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 12 Sierpnia 2021 Siemanko Długo mnie nie było, nie bylo czasu, chęci itp. Zbiory już za mną tego co było widać wyżej, aaaleee mam jeszcze 1AK47 i 1Amnesie które poszly 2-gim rzutem. Stoi jeszcze EASY SATIVA która dobiła 2m iona dniach myślę zacznie kwitnąć. Jutro jadę na spota to przywiozę parę fajnych zdj A tu foty z kiedyś 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 13 Sierpnia 2021 Czołem brygada tak jak było mówione wylatuje up. Wszytko idzie dobrze, sezon powoli pokazuje przeźroczyste włoski. Pogoda dopisuje, podlewanie Biobizz try pack outdoor ipryskane 2x Canna Cure 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 17 Sierpnia 2021 Jak myślicie, jeśli sezon jeszcze nie kwitnie to zdąży ? Czytałem kiedyś inne fotorelki i podobnie ludzie się obawiali, jest po połowie sierpnia A widać tylko że pokazała płeć i jakieś nieliczne włoski @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 17 Sierpnia 2021 @Frugo wątpię. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 9 Września 2021 Siema Tak wygląda moja ostatnia pani na ten moment czyli EASY SATIVA Wysokość około 220, zaczęła kwitnąćwidać już małe kwiaty 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 9 Września 2021 Oby pogoda była.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 9 Września 2021 @KlausKörner we wrześniu ma być w październiku trochę gorsz może ale ma być więc dadzą rady na spokojnie przyroda zrobi co trzeba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 9 Września 2021 No tylko by spróbowały nie dać rady... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 9 Września 2021 Trzymam kciuki. U mnie też jakoś idzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 28 Września 2021 Siema Moja pani trochę się ożywiła i coraz lepiej to wygląda. Tydzień wcześniej wracając z miejscowy znalazłem czyjąś roślinę chyba czyjąś bo jest w taki.miejscu że ja z drogi szutrowej widać, ale chyba nie zdąży. Wracając, Easy Sativa podlewana bio bizz bloki + top max i podsypany dolomitem wczoraj. Myślę że z 3tyg wytrzyma, pogoda zapowiada się nie tak tragicznie.i bez pzzymrozków. Teraz uupybęda co wyjazd na spota czy co około 4dni * nie zdąży dojść *bio bizz bloom Sory trochę przyjarałem rano 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 3 Października 2021 Siema Dziś byłem na spocie, i obawiam się że ktoś mógł tam byc kogo nie powinno tak być. Mianowicie zauważyłem 2 urwane lub ułamane gałazki, Sativa idzie fajnie zaczyna puchnąć. Obym się mylił, mogły to też zwierzęta nadgryźć, co wy o tym sądzicie? Dodam że spot jest głęboko w niezłej dżungli więc wątpię że normalny człowiek miałaby co tam szukać. Dziś pani podlana 3l Biobizz bloom po 9ml na 1.5l wody, pogoda ma byc ładna pani powinna fajnie dość no ale zobaczymy co to będzie, oby nikt tego nie skosil przedemną. Polecacie może jakieś fotopułapki z funkcją wysyłania zdj na telefon? Fajnie by było wiedzieć co się tam dzieje na bieżąco. A teraz foty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,976 Napisano 3 Października 2021 @Frugo przyglądałeś się topom? 1 zdjęcie z góry, przynajmniej na zdjęciu wygląda jak pleśń @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach