Tester 1,407 Napisano 17 Czerwca 2021 @Frugo @onyx a zdjęcia przekraczają 13.67 MB ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 17 Czerwca 2021 @onyx @Frugo nie trzeba edytować. Po dodaniu posta z fotkami, odświeżam stronę i normalnie dodaje kolejne zdjęcia. Jest limit chyba 13,5 MB na raz jeśli chodzi o fotki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 17 Czerwca 2021 @Tester taki mi błąd wyskakuje kiedy chcę dodać więcej niż 2 zdjęcia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 17 Czerwca 2021 Już problem rozwiązany. Post się nie chciał dodać i dodawało zdj to posta i nie chciało dodać. W domu dodam resztę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 17 Czerwca 2021 @Tester tak, wyskakuje mi błąd że przekraczają one wagę 13mb, zdjęcia robione zwykłym telefonem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 17 Czerwca 2021 @onyx spróbuj odświeżyć forum mi działa jak tak robię @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 17 Czerwca 2021 @XXL-Skun następnym razem tak zrobię @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 17 Czerwca 2021 Na 1 focie we wcześniejszym poście jest Easy Sativa na 2 fot jest ak47 ten zmutowany o dziwo ładnie wyskoczył. Teraz tak 1fot. Purple skunk auto po lst 2fot. ak47 Fot1 ak47 Fot2 najpiękniejsza jak narazie Auto Amnesia I na końcu Red Poison Auto 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 23 Czerwca 2021 Siema sprawa szybka Siadają mi mszyce na połowie. Czym to spryskać? Jak się tego pozbyć? 2pytanie czy to już początek kwitnienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 23 Czerwca 2021 39 minut temu, Frugo napisał: Siadają mi mszyce na połowie. Czym to spryskać? Jak się tego pozbyć? 40 minut temu, Frugo napisał: 2pytanie czy to już początek kwitnienia Jeszcze nie kwitnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 23 Czerwca 2021 W ogrodniczym sklepie bez problemu kupisz naturalne spryskiwacze na mszyce i inne szkodniki. Zwykle są na bazie czosnku. Możesz też sam zblendowac ząbki czosnku z wodą i gotować przez 30 minut potem odcedzić przez gaże i spryskiwać takim wywarem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 25 Czerwca 2021 Czego jej brakuje A czego od mieć za dużo. Podlana 2 razy fishmix od biobizz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 25 Czerwca 2021 @EneDue @Morenn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 25 Czerwca 2021 Nigdy nie miałem czegoś takiego u siebie a trochę uprawiałem rośliny. Obstawialbym raczej chorobę lub szkodniki ale nie chce wprowadzić w błąd. Kiedyś chyba sąsiad miał w ogródku coś takiego na jakichś ziołach (oregano lub lubczyk) i chyba robił oprysk z czosnkowego wywaru bo to były szkodniki. Zobacz liście od spodu jak wyglądają w tym miejscu i wrzuć zdjęcie. Może ktoś jeszcze się wypowie @mirecki @Andi @CheMsKuN 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarownica71 64 Napisano 25 Czerwca 2021 (edytowane) @EneDue jak powiększysz zdjecie widać wygryzione dziury. To nie braki, a tak jak piszesz, szkodniki. Edytowane 25 Czerwca 2021 przez Czarownica71 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 25 Czerwca 2021 @EneDue @Czarownica71 czyli oprysk z czosnku lub cebuli? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Czerwca 2021 @Frugo canna cure @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yomanesko 70 Napisano 27 Czerwca 2021 @Frugo mam podobnie na jednej pannie (wpadnij na moja fr;) , zrobilem wywar z czosnku i planuje wszystko spryskac, niby nie zaszkodzi takze tez bym to zrobil na Twoim miejscu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 28 Czerwca 2021 Siemano i witam Pora na jakiś up ? Byłem wczoraj na spocie i w miarę wszytlo fajnie idzie. Wszystkie rośliny oprócz Easy Sativy zaczęły kwitnąć, podlane raz Biobizz bio bloom. A oto zdjęcia. 1. Easy Sativa (raz topping ) rośnie od 21 maja 2. Ak47 Auto od 12 maja rosną 3 purple skunk auto (Coś nie tak z nim było średnio z niego coś będzie chyba) od 12 maja rośnie 4 red poison auto (lst) od 21 maja rośnie I największy smaczek na koniec Amnesia Auto Rośnie od 12 mają Około 1m Aktualnie, bardzo mnir zaskoczyła. Teraz pytanie ile im czasu jeszcze trzeba Dac pi razy oko 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 28 Czerwca 2021 4 godziny temu, Frugo napisał: Około 1m Aktualnie, bardzo mnir zaskoczyła. Teraz pytanie ile im czasu jeszcze trzeba Dac pi razy oko 6 tygodni może @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach