Frugo 42 Napisano 21 Maja 2021 Pomocy Co się dzieje z roślinami nie wszystkie ale 2 coś bez życia są. Brak wystarczającej ilości światła? Przelane? Reszta trzyma się dobrze 2AK47 lelawe się zrobiły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 21 Maja 2021 może tak być jak zbyt mokro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 21 Maja 2021 @Tester już wiem co było przyczyną. W boxie ściany są mokre za duża wilgoć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 21 Maja 2021 @Frugo na vegu musi być wilgotno. Ja jak miałem indora to z boxa się lało a na podłodze było mokro. Wilgoć musi być ale nie może być za mokro w donicy bo korzenie z gniją 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 23 Maja 2021 Witam Dziś dziewczyny idą na spota co prawda nie wszystkiego bo 3 zostają, były później posadzone oprócz 1 Ak47 które śmiesznie się zmutowało? Zostaje do tego w domu jeszcze Easy Sativa, red poison Auto i 1AK47. Na spota wędruje 2x AK47 1x1Amnesia Auto 1x Auto Skunk Purple. Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 23 Maja 2021 (edytowane) @Frugo nie lepiej zaczekać jeszcze chwile? Zapowiadają tydzień deszczy Edytowane 23 Maja 2021 przez Morenn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 23 Maja 2021 (edytowane) Tydzień deszczy je zrujnuje imo , nie sadze out ale lepiej mieć je jeszcze na oku jak pisze kolega ze ma padać Edytowane 23 Maja 2021 przez Dzielnicowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 23 Maja 2021 Zdj ze spota, u mnie ma być w miarę słońce poradzą sobie. Mają dobra glebę i dużo światła. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 27 Maja 2021 Witam byłem na spocie wczoraj i panie bardzo dobrze wyglądają po tych deszczach, dały rady. Jak myślicie co się stało temu AK47 ? geny? Jakoś zmutował? Cały czas był trzymany z innymi i tylko on takiego kaprysu dostał. Nie był niczym podlewamy prócz woda która podlewalem wszystkie inne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 27 Maja 2021 @Frugo no jakiś dziwny może coś z genami, wysadź go na outa zobaczymy co z niego wyrośnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 31 Maja 2021 Witam witam Byłem dziś na spocie i ku mojemu zaskoczeniu wszystkie dziewczyny się dobrze mają. Przeżyły mocne deszcze i nawet gradobicie. Dziś do ziemi poszły EASY SATIVA, AK-47 to malutkie i RED POISON AUTO. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 2 Czerwca 2021 Witam co może mu się dziać? Brązowo czerwone plamki. Sporo się wyciągnął. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 6 Czerwca 2021 @Tester @EneDue co sie może dziać z tymi akaczami niby urosły trochę bo byłem na spocie ale liście już nie są tak bujne i kolejne piętra nie są już tak duże. Pleśń? Jakieś niedobory ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 6 Czerwca 2021 (edytowane) @Frugo wstaw zdjęcia Edytowane 6 Czerwca 2021 przez Morenn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 6 Czerwca 2021 @Morenn jest wyżej,jasno brązowe plamki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 6 Czerwca 2021 @Frugo na tym etapie zycia roslinki, jesli jest problem z lisciami, to albo ph, albo przenawozone, albo przelane. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 6 Czerwca 2021 mogą być zalane przez te deszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 6 Czerwca 2021 @fxxx1337 może i dość ale wszystkie rośliny dały rady ale też ulew nie było jakiś strasznych. Czyli co starać się nie lać im już wody ? Czy zostawić je i zobaczyć co z nimi będzie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 17 Czerwca 2021 Siemano Wracam po dłuższej przerwie, nie było co wrzucać i nie było czasu. Z małych planów zrobiła się troche większą uprawa. Planowo miało być 5 roślin A będzie 20. Wrzucę foty tego co ja spocie. Do reszty doszły takie panie jak Auto Jack Herrer Early skunk 2.0 auto akacze auto amnesia kilka sztuk i cheese haze. Foty tych pań wleca pewniew lipcu jak będą na spocie. A teraz pochwalę się paniami które poszły pięknie do przodu. 2 razy podalane biobizz try pack outdoor. 2 zrobione lst Easy Sativa topping x1 Na dlaczego ale nIe mogę dodać reszty zdj dodam wieczorkiem w domu. Pozdrawiam i z buszkiem mordy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 17 Czerwca 2021 @Frugo ja mogę dodać tylko dwa więc robię tak że dodaje post a potem dodaje kolejne zdjęcia edytując post @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach