Kalifornia 0 Napisano 10 Maja 2021 Siemka.mam pytanie mogę to już ściąć kwitnie z 2 miesiące dobre . Nie mam gdzie kupić łupy ani nic z tych rzeczy mój pierwszy krzak w box 8100lm mogę już ścinać czy jeszcze czekać proszę o pomoc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Maja 2021 @Kalifornia spróbuj topka, strasznie luźne topy, trichomy jakieś są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalifornia 0 Napisano 10 Maja 2021 Sciolem.jednego.topa małego wygląda ona tak Nie wiem czym są.nie mam możliwości sprawdzenia dlatego.pytam czy można już scinac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insane93 38 Napisano 10 Maja 2021 Jakby mało światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 10 Maja 2021 Co to za światła? Barwa, lumeny, pobór z gniazdka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalifornia 0 Napisano 10 Maja 2021 8100lm Jest w całym boxie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalifornia 0 Napisano 10 Maja 2021 Pomoże ktoś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Maja 2021 @Kalifornia w czym pomóc spaleniu topka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 11 Maja 2021 Zjaraj boba i zobacz czy ci pasuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalifornia 0 Napisano 11 Maja 2021 Smak słaby i ogólnie jaram dobry sgn to szczerze jeszcze trochę słabo klepie lekko . Smak chynha 🙂 czyli jeszcze ? A jak będzie za późno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 11 Maja 2021 @Kalifornia nie będzie za późno. Smak i moc się zmieni po curringu. Za tydzień spróbuj lepsze zdjęcie zrobić jak już nie masz mikroskopu. Spróbuj telefonem ostrość na topa złapać z bliska to może się coś zobaczy. Jaki rozmiar boxa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalifornia 0 Napisano 11 Maja 2021 🙂box 0.15 m kwadratowego na to wychodzijak dobrze pamiętam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Maja 2021 @Kalifornia przecież widać nawet po tych fotach że jeszcze wszystko mleczaki. Jeszcze nie ścinaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalifornia 0 Napisano 12 Maja 2021 Kwitnie już ze dwa miechy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 12 Maja 2021 @Kalifornia a barwa jaka jest tych żarówek? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalifornia 0 Napisano 12 Maja 2021 A nie wiem biała chyba ciepła coś takiego mordy a jakie mają być ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalifornia 0 Napisano 13 Maja 2021 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Maja 2021 @Kalifornia a co masz za lampy ? jakieś dziwne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kalifornia 0 Napisano 16 Maja 2021 Normalne żarówki philipsa? Tak wygląda top reszte jeszcze trzymać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Maja 2021 @Kalifornia trzymaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach