konopny_janusz 1,008 Napisano 8 Maja 2021 Jak w temacie. Ktoś wie? Dostałem to z nasionkami ale nie mam pojęcia co się tym robi. To jakiś brelok na klucze czy jest w tym głębszy sens? Ten kształt na końcu to mi się kojarzy że może to jakaś pomoc przy rolowaniu blantów xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 8 Maja 2021 @konopny_janusz otwieracz do browara 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 8 Maja 2021 @konopny_janusz wyglada na otwieracz do piwa hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Maja 2021 @konopny_janusz To specjalny przyrząd do robienia super curingu, łapiesz w to łodygę i takim ruchem, jak przy otwieraniu piwa lekko ją nadłamujesz, świetne urządzenie :D Jaja sobie robię, potwierdzam, że to otwieracz do piwa . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 8 Maja 2021 @Szym, @Majki, @Zielone krainy thx, już myślałem że to do kręcenia jointów haha czyli jednak piwo ma coś wspólnego z mj :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Maja 2021 @konopny_janusz No jasne, ja od czasu do czasu lubię łączyć zielone z pianą, bo to przyjemna kombinacja. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Maja 2021 Metalowy pazur mocy. Dotknij tym planeta a plony będą nieziemskie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Maja 2021 @Seba O widzę, że wiesz, jak tego urządzenia poprawnie używać, ale to jest wiedza dla wybranych. Widać że nie tylko jesteś doświadczony, ale też jesteś wybrańcem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach