mirecki 755 Napisano 5 Maja 2021 Cześć. Nim daliście na out krzaczka to robiliście kiełkowanie w kartonowym pudle? Chce dać tam z 2/3 lampki tak żeby było światło i potrzymać może z tydzień czasu i na spota tylko martwię się jak z wilgotnością. Stosował ktoś z Was może gąbkę zamiast mokrych szmate? Potrzebuję pójść w minimalizm. Na nawilżacz powietrza miejsca tam nie będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 5 Maja 2021 @mirecki Na tydzień to szkoda zachodu, jeszcze w kartonie, uważaj żeby ci się nie podpalił ja wystawiłem na parapet mają już 10 dni, troszkę wyciągnięte ale i tak lecą na out wiec to nie przeszkadza zbytnio. Też kombinowałem z boxem, miałem namiot rozkładać i lampę wrzucić ale na 2 tygodnie mi się nie chciało i tez miejsca nie mam w domu na to wszystko wiec został parapet. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 5 Maja 2021 Mi się też nie chce trochę uruchamiać całego boxa zwłaszcza że musiałbym od razu lampę kupować, a ja razie chyba in robić nie bd to nie ma sensu wydawać kasę na hps tylko ledzika dać by od razu pasowało. Hmm mam w sumie foliak to do foliak dam, powinny już dać sobie rady nocami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach