Pan 79 Napisano 2 Maja 2021 nie ma co wody lać 33 x hindu kush ggs jebac biede hahahah jak bd grzeczni i ładnie likowali me wypociny to dam tam srebra czary mary hocus pokus i bd pestki ziemia : canna pro + nawozy : biotabsy woda i tyle 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Maja 2021 @Pan masz miejscówkę ? to półautomat ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 2 Maja 2021 nie mam miejscowki 33x daje na parapet xd hahahahahha jakie pół auto ja auto nie robię chyba bo pestek mam w uj pokaze wam jak sie robi frki i 2-3 m drzewka ofc topping na fimie pojdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 2 Maja 2021 @Pan to zobaczymy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 6 Maja 2021 Może być ciekawie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 14 Maja 2021 Jakiś up? Jestem bardzo ciekawy co z tego będzie i trzymam kciuki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Legalize@LLBanditos 73 Napisano 15 Maja 2021 Parapet? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Maja 2021 nakurwiaj spota jak szaman @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Maja 2021 Uwierzę, jak zobaczę. Jak na razie talerzyk widzę, ale zobaczymy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 16 Maja 2021 Było trochę przechwałek i chyba na tym koniec @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 16 Maja 2021 @EneDue dajmy czas koledze nie każdemu się pali żeby wrzucać upy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 21 Maja 2021 To jakieś hinduskie jedzenie będziesz jadł z takie talerza ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 22 Maja 2021 O naczelny hejter forumowy, czekam na zdjęcia relacji. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 22 Maja 2021 Albo kolega za mało lików dostał dlatego nic nie chce pokazać😁 sam chętnie zobaczyłbym 33 krzaki po 2-3 metry, to będzie coś, czekam z niecierpliwością mam nadzieje ze dotrzymujesz słowa @Pan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OlaLola 65 Napisano 22 Maja 2021 Ja rowniez jestem mocno ciekawa przebiegu sytuacji czy raczej to jakas choroba psychiczna ? 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 30 Maja 2021 Już miesiąc minął duże masz już te 3 metrowe krzoki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 30 Maja 2021 Ale by wam szczena opadła jakby kolega zaprezentował nam nową puszczę białowieską 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 30 Maja 2021 Posadzil te 33 krzaki i sie pewnie zgubil w tej puszczy. Jak znajdzie wyjscie, to nam zaprezentuje zdjecia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 30 Maja 2021 W październiku będzie aktualizacja po zbiorach to Nam wszystkim gęby pozamyka 😇 ale na razie można szydzić 🤣😂😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 30 Maja 2021 @mirecki Taa, w październiku zrobi zdjęcie wagi i napisze że 20kg wyszło, jak dla mnie temat do zamknięcia od miesiąca tylko zdjęcie talerza 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach