Spizgany 18 Napisano 30 Kwietnia 2021 Siemanko mam nadzieje , że plony będą obfite i bez komplikacji dla wszystkich w tym roku . Pzdr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Kwietnia 2021 @Spizgany Witaj. W tym roku nie będzie żadnych komplikacji, bo wszystkie odwołałem :D Pzdr. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 30 Kwietnia 2021 siema 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 30 Kwietnia 2021 @Spizgany siema 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 30 Kwietnia 2021 @Spizgany siemanko 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Kwietnia 2021 Siema @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 1 Maja 2021 siema @Spizgany a @Zielone krainy dzięki za odwołanie komplikacji ale coś chyba nie poszło bo wczoraj dostałem liścik z prokuratury czy te odwołanie działa tylko w boxie🤣? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 1 Maja 2021 siema 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Maja 2021 @Annigmato A to sprawa dotyczy tylko powierzchni uprawy, niestety nie mam wpływu na działania prokuratury, a czego bardzo żałuje :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach