ArturS70 13 Napisano 29 Kwietnia 2021 Witam. Mam wykielkowane roslinki. Kiedy mogę je włożyć do szklarni? Od razu? Czy przesadzić do małych doniczek,postawić na parapecie odczekać z dwa tygodnie i dopiero wsadzić do szklarni. Tutaj jestem zielony. Proszę o poradę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 29 Kwietnia 2021 @ArturS70 jak w szklarni jest słońce i dobra temperatura to można do szklarni, a jak nie to na parapet @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 29 Kwietnia 2021 @ArturS70 Zależy gdzie mieszkasz i jaką temperaturę masz nocą w szklarni, dwutygodniowe sadzonki mają większe szanse na przeżycie jakbyś odrazu wsadził w ziemię w szklarni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 29 Kwietnia 2021 Ok. Czyli wszystko obserwować i intuicyjnie dzialac. A czy włożyć je do boxa i tam je przez 2 tygodnie pieścić czy trzymać na parapecie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 29 Kwietnia 2021 @ArturS70 jak masz boxa to jasne, że do boxa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach