mirecki 755 Napisano 27 Kwietnia 2021 Witajcie. Macie może fotki z finiszu jak wyglądały krzaki po treningu topping lub fimming? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Kwietnia 2021 @mirecki doominik chyba robił topping tak? @doominik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 27 Kwietnia 2021 @Szym ale @doominik chyba działa tylko na indoor a mi chodziło o out @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Kwietnia 2021 a no tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 28 Kwietnia 2021 @Szym Tak, ja teraz robię tylko raz topping, ale veg mam max 6-7 tygodni. Przy sezonach na out to jest masa czasu na zabawę z roślinami. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Kwietnia 2021 na oucie po toppingu łodygę najlepiej zabezpieczyć sznurkiem żeby się nie złamała wpół 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach