Toni 25 Napisano 27 Kwietnia 2021 Witam czy ta po prawej roślina rozwija się prawidłowo? , dzis mija 8 tygodni ,i Flo około 3 tydzień, martwi mnie trochę ta po prawej bo rośnie cały czas do góry ,i taka dziwna trochę, ta po lewej stanęła już dawno i puchnie ,obie tak samo były podlewane , ph w normie, dzięki za fachowe doradztwo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Kwietnia 2021 @Toni jeśli ma odpowiednie światło to wychodzi na to że ma takie geny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 27 Kwietnia 2021 @Szym tak tak caly czas pod tymi samymi lampami są od początku, i tak trochę się martwię bo rośnie o rośnie, a jakbym ucioł ten szczyt trochę, bo kończy się miejsce pomału dla niej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Kwietnia 2021 @Toni to zegnij go @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 27 Kwietnia 2021 @Szym myślałem o tym że jak go utnę ten szczyt to czy jej to nie zaszkodzi, ale posłucham Ciebie i go nagnę, dzięki kolego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 27 Kwietnia 2021 @Toni prawdopodobnie jedna to głównie przewaga indica a druga głównie sativa. Tez kiedyś miałem takie roślinki bo chciałem różnorodność w boxie a finał był taki ze pod doniczkę indicy musiałem podkładać ciężarki i książki żeby dorównać wysokości sativy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 27 Kwietnia 2021 @Majki właśnie też tak u mnie jest podkładam pod tą mniejszą, ile czasu później wobec tego ona będzie się wiązać? Jestem początkujący i nie chciał bym ją zepsuć, rozumiem muszę ją dac w bok ,bo idzie do góry cały czas ,a miejsca brak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 27 Kwietnia 2021 @Toni A dużo masz jeszcze miejsca u góry w zapasie? Jak masz miejsce to bym podwyższał lampe a pod mniejsza podkładał coś jeszcze żeby była na równo a jak nie to tylko zostało ci nagięcie szczytu tak jak Szym napisał bo ucięcie szczytu odbije się na plonie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 27 Kwietnia 2021 @Majki poszła w dół już ,ciekawe co będzie się dziać, czy to nie za duży stres będzie, kurczę niewiem sam , @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 30 Kwietnia 2021 @Szym @Majki zerknijcie na te zdjęcie koledzy ,czy taką opcję dobrze wybrałem, ten długi szczyt przeciąglem raz żeby nie szedł do góry, czy może się jej stać coś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 30 Kwietnia 2021 @Toni spoko, nic jej nie będzie, o ile tylko nie zasłania drugiej roślinki przed światłem to jest git. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 30 Kwietnia 2021 @Majki tak tak nie zasłania tej drugiej wogule , o to się uspokoilem dzięki wielkie kolego za szybką odpowiedź 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 30 Kwietnia 2021 @Toni tez mam teraz taka pannę, wkurwia mnie niemiłosiernie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni 25 Napisano 30 Kwietnia 2021 @Dzielnicowy Właśnie mnie też bo taka dziwna jakaś, zobaczymy co będzie dalej, masz jakieś foto od twojej do porównania ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 1 Maja 2021 @Toni tak później ci wyślę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach