Annigmato 83 Napisano 26 Kwietnia 2021 Witam forumowicze pytanie mój box będzie trochę nie typowy niski 100cm pow 0.48m2 (80x60) czy te 2 p600 ogarną temat czy lepiej szukać dalej ? ktos robił już coś na p600? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 426 Napisano 26 Kwietnia 2021 @Annigmato tak dwa takie panele starczyły by 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 26 Kwietnia 2021 @Andi a 2 x hydro mars ts 600 on ma mniejsze pokrycie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 426 Napisano 26 Kwietnia 2021 @Annigmato teoretycznie dało by radę jednak zalecana powierzchnia to 45x45 dla tego panelu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 26 Kwietnia 2021 35 minut temu, Andi napisał: @Annigmato teoretycznie dało by radę jednak zalecana powierzchnia to 45x45 dla tego panelu @Andi Spoko to p600 chyba ze znasz coś bardziej płaskiego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 26 Kwietnia 2021 @Annigmato spiderfarmer sf2000, trochę za mocny, ale jest z regulacją, i dobry pod twój namiot, bo on oświetla prostokąt a nie kwadrat. Viparspectra vb2000 też się wydaje spoko pod ten wymiar. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 27 Kwietnia 2021 @Piccolo widziałem właśnie ale nie mogę znaleść wysyłki do polski 190$ fajna cena a za te p600 znalazłem za 150€ dwie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 10 Maja 2021 @Andi @Piccolo @Zielone krainy @Szym @plant_4_U Panowie czy to jest możliwe czy bardzie to jakiś wałek jest bo już sam nwm ale ceny maja konkretne VIPARSPECTRa po 40€? Co o tym Myślicie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 10 Maja 2021 @Annigmato podróby mogą być tak jak Mars Hydro z ali @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 10 Maja 2021 @Kozak No nic jeszcze się zobaczy dziś na Christiania plac (wolne miasto państwo w kopenhadze) można dostac wszystko sklep przy sklepie skręcone blanty w kubkach na straganach wystawione 😅 fajne miejsce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plant_4_U 44 Napisano 10 Maja 2021 @Annigmato szkoda ze nie wolno tam z jaks kamerka , z chcecia bym obejrzal jakiegos vloga. A co do tego to nie pomoge kolego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 10 Maja 2021 @plant_4_U No właśnie nie lipa jest z tym No ale się zobaczy jak zrobie wysle 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 10 Maja 2021 @Annigmato tez nie wiem, ja zamawiam na oryginalnych stronach, na sprzęcie nie oszczędzam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 10 Maja 2021 @plant_4_U mam kilka zdjęć dostałem blachę prawie telefon straciłem i wyjebali mnie z main street 😂🤣 napisałem @Tester gdzie te foty dać jedna jest konkretna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach