Artios 1 Napisano 4 Lipca 2021 Tak automat. Jutro bd miał otoskop to sprawdzę. Ale wydaje mi się że powinny spuchnąć bo jakieś chude są te topy xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 4 Lipca 2021 Bo jeszcze czas mają. Przeważnie 85 dzień. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artios 1 Napisano 8 Lipca 2021 Ścinać już czy czekać mordeczki? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 8 Lipca 2021 @Artios sprawdź trichomy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 8 Lipca 2021 @Artios Słabo napuchnięta. A Ty chcesz ją już ścinać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 8 Lipca 2021 Ja bym jej przynajmniej dwa tygodnie dał jeszcze, ale jak nie ma na rewirze palenia to zawsze możesz sampla sprawdzić 🙂😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artios 1 Napisano 10 Lipca 2021 Mam problem z obniżeniem wilgotności 28stopni 70 wilgotności. Wentylatory na maxa już chodzą. Mieszający też. Czy mogę ziemię pokryć perlitem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Lipca 2021 12 godzin temu, Artios napisał: Mieszający też. Czy mogę ziemię pokryć perlitem? keramzytem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artios 1 Napisano 30 Lipca 2021 Siemanko. Jestem już po tygodniowym suszeniu, teraz curring. Zbiory nie są jakieś mega ale jak na pierwszy raz jestem w UJ zadowolony 19g. Moc jest petarda!! Pozdrawiam do następnego! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 30 Lipca 2021 19g suchego? Ziomuś, jesteś kurwa moim idolem. Słowo daje, bo wychodowales od a do z krzaka pod światłem z chińskiej latarki, donica też wielka nie była. Jak na te warunki to co więcej chcesz? Da się sie więcej? Sam! Bez pomocy. Gratuluję. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 30 Lipca 2021 @Artios gratulacje 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artios 1 Napisano 30 Lipca 2021 Tak suchego, . Za jakiś czas nowa nowa fotorelacja. 4x nowy box ale to na spokojnie. Jestem bardzo zadowolony z mocy! Ale dużym minusem jest to że wgl nie pachnie. Delikatnie taka samosieja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 2 Sierpnia 2021 patrząc na nią nie chce mi się wierzyć w te 19 g, no ale graty 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artios 1 Napisano 2 Sierpnia 2021 @konopny_janusz mordo napuchla pod koniec. Nie widzę sensu zevym miał kłamać. Pozdro właśnie kręcę 😃🙃https://media.tenor.com/images/9bdbe1a1904df86e8cdcac0d4f5018fc/tenor.gif @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PIT 3 Napisano 11 Listopada 2021 Gratulacje i tak jest super a wydaje Mi sie ze w następnej fotorelacji poprawisz wynik i to nie jednokrotnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artios 1 Napisano 11 Listopada 2021 @PIT kolego skąd wiedziałeś, że właśnie skladam nowego boxa 80x80 z hps 150w plus led. Niedługo startuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PIT 3 Napisano 11 Listopada 2021 Bo wydaje Mi sie ze poczujesz po tej fotorelacji niedosyć i będziesz chciał więcej-Ja sie nie dziwie bo tak samo miałem😉 zakładaj fotorelacje i z chęcią będę odwiedzał.Ja to miałem boxa 60x60x120 i na początku hps 200 w i Ci powiem ze zamieniłem na leda marshydro ze względu na to ze bardzo mocno podwyższała Mi temperature w boxie. A od kiedy kupiłem marshydro juz tego problemu nie mam i wszystko pieknie jest mlekiem i miodem płynące. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach