Spizgany 18 Napisano 2 Maja 2021 nie za ciemna ? azotu za dużo chyba , albo światło dziwnie od flash pada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 2 Maja 2021 Te szaro-brązowe liście, to co to jest? Brudna, ziemią ją posypałeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artios 1 Napisano 2 Maja 2021 Cynamon. Wentylatory nie działały przez dłuższą chwilę i delikatnie jakby pleśń na ziemi się pokazała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artios 1 Napisano 6 Czerwca 2021 Siemankooo trochę czasu minęło Dzień 50. Moje pytanie to dlaczego moja mj wgl nie pachnie.. Jak potrę o łodygę to lekko czuć trawę. Wie ktoś czy zdarza się tak a z plonem wszystko ok? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 6 Czerwca 2021 To normalne Może pachnieć ale nie musi, dopiero później nabiera trochę zapachu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artios 1 Napisano 13 Czerwca 2021 Dzień 56 Chyba wszystko git prawda? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 13 Czerwca 2021 tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 13 Czerwca 2021 na to wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artios 1 Napisano 13 Czerwca 2021 mam nadzieję że wkoncu zacznie pachnieć oO @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 13 Czerwca 2021 Nie wszystkie wydzielają zapach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 13 Czerwca 2021 Kiedyś czytałem że im zapach intensywniejszy tym więcej thc, nie wiem ile w tym prawdy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 13 Czerwca 2021 Raczej niewiele. Profil terpenowy nie równa się wysokiej zawartości THC. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 13 Czerwca 2021 @Artios to jest akacz czy lowrayder? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artios 1 Napisano 13 Czerwca 2021 Ak47xlowryder hybryda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artios 1 Napisano 13 Czerwca 2021 L0kurwixMoja pierwsza roślinka, ogólnie podjarany jestem Xd z 20 g ubieram? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 13 Czerwca 2021 Godzinę temu, Artios napisał: L0kurwixMoja pierwsza roślinka, ogólnie podjarany jestem Xd z 20 g ubieram? tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artios 1 Napisano 3 Lipca 2021 Siemka, wrr moja Pani przez 2dni nie miała światła. Wydaje mi się że teraz wgl stoi w miejscu. Dzień 76 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Lipca 2021 @Artios coś tam zbierzesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artios 1 Napisano 4 Lipca 2021 Ile mam ją jeszcze trzymać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 4 Lipca 2021 Masz automat? Mikroskopem zobacz, jak masz. Albo zetnij coś z ładnym topem, zacznij suszyć, resztę zostaw pod lampa. Wyschnie zajarasz, będziesz wiedział czy Ci pasi. Tylko szczytu nie utnij😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach