Artios 1 Napisano 25 Kwietnia 2021 Siemanko, to moja pierwsza uprawa więc prosiłbym o pomoc wrazie W. rośliny - 1x ak 47 x lowryder - box* - 0.16. Szafka kuchenna, folia diamond. 2 wentylatory wciąg/wyciąg. 1x mieszający. Własnej roboty zasilanie z regulacją obrotów i wyświetlaczem volt. Filtr węglowy własnej roboty. - oświetlenie* - Led 150led 100w 11000lumenow - medium - okrągła donica - nawozy - YaraMila Complex, ale nie wiem jak zrobić roztwór ile dawać prosiłbym tu o pomoc - warunki* - 22/26stopni i 50/80 wilgotności - trening? - planuje lst. Dziś jest 7 dzień 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 25 Kwietnia 2021 @Artios spróbuj podbić wilgotność. Ten nawóz nie wiem czy bym go używał strasznie dużo p i k ma. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 25 Kwietnia 2021 Fajny boxik. Co to za lampa, skad ja masz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 25 Kwietnia 2021 na razie nie musisz nawozić, po jakimś czasie można rozrobić ten nawóz z wodą i podlać bo on chyba w granulkach jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artios 1 Napisano 25 Kwietnia 2021 Wilgotność podbije 😁 A co do nawozu to wiem dopiero koło 12dnia. Tylko się zastanawiam w jakich proporcjach ile g na np 1l wody. Gdzieś na angielskim forum gościu stosował to miał spoko plony. Lampa na allegro za 100. Nie będę wrzucał linka 😉 Pełna nazwa aukcji ŻARÓWKA DO WZROSTU ROŚLIN E27 150x LED 100W UCHWYT @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 25 Kwietnia 2021 @Artios ja bym go na wegu nie używał, ale zobaczysz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artios 1 Napisano 25 Kwietnia 2021 Bo ogólnie to 2 ak47 tu nie zmieszczę? Zrobiłem błąd i tak jak widać mam druga roślinkę w kubku po jogurt. Robić 2 donice czy lepiej znaleźć spota na out go dać choć warunki pogodowe nie za Ciekawe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 25 Kwietnia 2021 24 minuty temu, Artios napisał: Wilgotność podbije 😁 Lampa na allegro za 100. Nie będę wrzucał linka 😉 Pełna nazwa aukcji ŻARÓWKA DO WZROSTU ROŚLIN E27 150x LED 100W UCHWYT Ta w doniczce wyglada na duza jak na 7 dni. Wrzucaj co jakis czas zdjecia, bo jestem ciekaw jak beda rosly pod ta lampa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 25 Kwietnia 2021 Ta AK to sativa, możesz mieć problem z pomieszczeniem jej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 25 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Artios napisał: A co do nawozu to wiem dopiero koło 12dnia. skąd wiesz? jak roślina będzie dobrze wyglądała to nie nawozisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artios 1 Napisano 26 Kwietnia 2021 Dzień 8 rośnie jak szalona😁😁 lst zacząć jak będzie 5 pięter? Teraz są 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 26 Kwietnia 2021 @Artios jak są 3 to można robić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artios 1 Napisano 27 Kwietnia 2021 Dzień 10. Mordeczki nie przesadziłem z tym wyginaniem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Kwietnia 2021 Chciałbym by moja tak wyglądała 10 dnia ale chyba geny mi się słabe trafiły w dziewczynie bo 5 dnia zaczyna dopiero drugi rząd rosnąć po liściach właściwych pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artios 1 Napisano 27 Kwietnia 2021 @onyx mordeczko ja się nie znam ale chyba miałes za daleko lampę bo wyciągnięta w górę jest Twoja P @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Kwietnia 2021 No właśnie mam 100w lampę i nigdy nie była wyżej niż 50cm @Artios @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artios 1 Napisano 27 Kwietnia 2021 @onyx Ja swoją trzymam max 20cm 👊 Nie wiem jak u ciebie zapewne masz tak wysoko bo panel wydziela dużo ciepła tak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Kwietnia 2021 @Artios dokładnie tak, LED wydziela dużo ciepła i nie chce popalić liści, zobaczymy może rusza do przodu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 28 Kwietnia 2021 @Artios dobrze wygięta, czekaj parę dni i gnij dalej. Zobaczysz jak zaczną odrosty teraz rosnąć jak dostały światło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artios 1 Napisano 2 Maja 2021 Dzień 15. Mordeczki jakoś dziwnie ona wygląda czy normalnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach