Zajarajmyblanta🥴 2 Napisano 23 Kwietnia 2021 Witam wszystkich mam parę istotnych pytań a mianowicie chciała bym się dowiedzieć czy growbox o wymiarach 70x70x100 i lampa led ts1000 wystarczy? Następne pytanie jest odnośnie jakie można uzyskać w takich warunkach największe zbiory z max 4 dziewczynek? I jeszcze takie pytanko jakie odmiany dają najwieszke plony? jestem tu nowy i dopiero zaczynam przygodę było by mi miło za fajne odzewy z waszej strony życzę miłego dnia wszystkim 😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Kwietnia 2021 @Zajarajmyblanta🥴 Do czego ma wystarczyć namiot 70x70 i Mars Hydro ts 1000? Jak pytasz czy Ts 1000 oświetli skutecznie powierzchnie 70x70 to tak. Maks to uzyska człowiek z dużym doświadczeniem, więc ci takie informacje są na nic. Z pół kilo z takiej powierzchni wyjmie ktoś kto ma średnie pojęcie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zajarajmyblanta🥴 2 Napisano 23 Kwietnia 2021 W sumie to racjia , chodzi mi o to bym uzyskał fajne wyniki nawet będę zadowolony jak wyjde z roślinki 55gram i czy jest to możliwe bym wsadził do takiego Growboxa 4 dziewczyny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Kwietnia 2021 @Zajarajmyblanta🥴 Tak możliwe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zajarajmyblanta🥴 2 Napisano 23 Kwietnia 2021 A jakie byś polecił odmiany? By były fajne wyniki? 🙂Dziękuję e za odpowiedzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Kwietnia 2021 @Zajarajmyblanta🥴 Z każdej niemal da się wykręcić dobry wynik, kwestia treningu i dobrej opieki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zajarajmyblanta🥴 2 Napisano 23 Kwietnia 2021 Obecnie mam zamiar zasadzic auto ak47 2.0 jak myślisz ile może wyjść z nich jak dla osoby początkującej takiej jak ja? Z treningiem lst @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Kwietnia 2021 @Zajarajmyblanta🥴 Pewnie gdzieś około 100 g z rośliny, jak wykonasz w miarę prawidłowo trening LST. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zajarajmyblanta🥴 2 Napisano 23 Kwietnia 2021 O kurwa to jak na 4 roślinki to w chuj dobry wynik by był 😊😊😊😊😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Kwietnia 2021 @Zajarajmyblanta🥴 Patrząc na rozmiar powierzchni to nie taki dobry, ale zły też nie jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 23 Kwietnia 2021 @Zielone krainy nie rób mu nadziei, jak zbierze z pierwszego grow 400g z pół metra to musi być urodzony z nasionem w ręku chyba 😂. 3g z wata to jest kosmos wynik.@Zajarajmyblanta🥴 weź wyższy namiot niż metr jeśli jeszcze nie kupiłeś. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zajarajmyblanta🥴 2 Napisano 23 Kwietnia 2021 A ty ile byś obstawiał gr? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 23 Kwietnia 2021 @Zajarajmyblanta🥴 1g na 1 wat jeśli będziesz czytał, pytał itp i nie odpierdolisz niczego mega złego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Kwietnia 2021 @Piccolo Ziomek , zielony jamajczyk z 4 automatów Ak 47 na pierwszy raz 455 g z 80x80 wyjął i uznaje na obecny moment, że to żaden wyczyn. Teraz z 0,32 m liczne na około 400 g, więc co dopiero mówić o 0,49 m? Poczyta, popyta, jak nie zrobi rażących błędów to 400 g z takiej powierzchni wyciąganie i za pierwszym razem. Jednak to moje zdanie, a ty możesz mieć inne, co szanuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 23 Kwietnia 2021 @Zielone krainy przekonamy się za parę miesięcy, oczywiście życzę pół kilo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Kwietnia 2021 @Piccolo Może z tego wyjść 0 g , bo nic nie wyjdzie z uprawy i to też możemy zobaczyć. Ja nie mówię, że 400 g ma , jak w banku, bo w banku to nie ma nawet 1 g. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach