onyx 881 Napisano 30 Lipca 2021 @KlausKörner czyli najlepiej zamawiać ze strony producenta? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 30 Lipca 2021 Teraz, onyx napisał: @KlausKörner czyli najlepiej zamawiać ze strony producenta? Takie moje zdanie. Drożej trochę ale pewnie. A patrzyłem teraz u visionseeds to twojej odmiany nie ma w ofercie. Jest lowryder owszem ale nie z ak47 Pewnie był kiedyś w sprzedaży a teraz lata po pośrednikach. Jakoś nie mam zaufania do tych pośredników... Barney's ma stronę po polsku Rqs jest mistrzem gratisów. Młynki zapalniczki nasiona plakaty wlepki katalogi i to wszystko w jednym zamówieniu jako gratis. Dutch passion jest jeszcze kozacki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Lipca 2021 @KlausKörner jak skończę projekt to na pewno będę się mocno interesował ale na pewno będę chciał LSD i amnesie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 30 Lipca 2021 To barney's bezpośrednio. Jako ciekawostkę ci powiem ze z Austrii i Włoch można kupić klony w doniczkach. Zupełnie legalnie bo w tych dwóch krajach obrót nimi jest legalny. Wysyłka za granicę też jest. I cena tam jest 9,90 za szczepke, a ukorzeniona sadzonka + 10€ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 30 Lipca 2021 @KlausKörner wow całkiem fajna sprawa a i jaki biznes można zrobić na tym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 9 Sierpnia 2021 (edytowane) Dzień 110/55 od przełączenia na 12/12 pH 6.0 temp/32°C w dzień 26°C/noc Podziały się dziwne rzeczy, nie było mnie 4 dni, roślina podlana na zapas i nakarmiona lecz nadal wygląda na głodną, w najbliższym czasie dostanie 15ml/3l bio blooma i też dam z 10ml/3 bio growa i zobaczymy czy to coś da, główny szczyt umarł xD wtf niech ten projekt się już skończy bo mam go dość. Mikroskop w drodze do mnie i dziś urwałem sampla ususze i zobaczymy co z tego będzie, może być ciężko bo nie paliłem zioła z 3 miesiące Edytowane 9 Sierpnia 2021 przez onyx 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 9 Sierpnia 2021 Faktycznie jest jakby umierający. Na szczęście już bliżej niż dalej. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 9 Sierpnia 2021 @KlausKörner generalnie główny szczyt obumiera a dokładnie jego górna część jak reszta jakoś sprawia wrażenie że chce puchnąć tak ten szczyt wgl tego nie chciał robić mimo że dolną część tej łodygi szła ładnie, myślę że super cropping mógł doprowadzić do śmieci ale cóż kolejne rośliny już nie będą takie wysokie dlatego nie będę miał problemów z wysokością @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 9 Sierpnia 2021 @onyx szkoda tego szczytu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 9 Sierpnia 2021 @point.99 szkoda w końcu to główny szczyt @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 9 Sierpnia 2021 Ja też już chciałbym skończyć tą uprawę i zabrać się za coś innego, też nie poszło po mojej myśli,też nie ustrzegłem się błędów. Jakoś to dociagne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 9 Sierpnia 2021 @KlausKörner coraz częściej widzę jak ludzie czekają na fazę kwitnienia jak puchną kwiaty ale najchętniej zaczęli by już kolejne projekty bo stare się już nudzą xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 9 Sierpnia 2021 Flo jest nudne. Jak już zakwitną,to tak jakbyś projekt zakonczyl @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 9 Sierpnia 2021 Ludzie tacy juz sa :) Jak czegos nie ma to sie bardzo fascynuja jak to dostaja i jest to nowe.. a za kazdym nastepnym razem juz spada entuzjazm :) Ja sie mega jeram moim pierwszym FLO. Tylko patrzec i przerwacac oczami z zachwytu jak puchna i zakrzaczaja teren. Szkoda glownego topa ale to co zafundowales pannie to i tak luz wyszlo ze wszystkim :) Co do pestek to moje od RQS moze nie wymiataja w porownaniu co do innych seed bankow ale osobiscie jestem zadowolony i tak jak Klaus pisze.. spoko gratisy 😉 Za kilka tygodni powinienem miec pestki od DINAFEM.. :)))))) mam nadzieje ze beda oryginal !! Aczkolwiek takma ponoc byc :) Dodam ze jedna pestka xxl auto 48 euro....i jestem ciekaw czy jest warta ceny.. czas pokaze. Milego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 15 Sierpnia 2021 W dniu 09/08/2021 o 20:14, Mr.Green napisał: Dodam ze jedna pestka xxl auto 48 euro....i jestem ciekaw czy jest warta ceny.. czas Co to za pestka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 15 Sierpnia 2021 @KlausKörner mikroskop nadal nie doszedł a zdjęcie zrobione największym przybliżeniem telefonu, co myślisz? Dziewczyna i tak będzie trzymana jeszcze z dwa tygodnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 16 Sierpnia 2021 To co ,flush? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ropuch 0 Napisano 16 Sierpnia 2021 Konopny janusz bio bizzare odzywki zbijają pH więc miałeś farta zmień odzywki pogadamy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 16 Sierpnia 2021 @KlausKörner no teraz będę lał tylko wodę i wtedy obejdzie się bez flusha 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 19 Sierpnia 2021 (edytowane) Dzień 120/65 dzień flo Roślina nakarmiona coś tam puchnie, ścinka planowana na koniec miesiąca Woda będzie lana już do końca, zastanawiam się nad wodą z miodem tylko pytanie czy na dwa tygodnie się opłaca. Póki co nie ma bursztynów a mikroskop zaginął gdzieś u przewoźnika paczek więc muszę sobie radzić aparatem telefonu na którym wydaje mi się że widzę dużo mleka Po ścince głównej łodygi która umarła i ususzeniu wyszło jakieś 5g które właśnie się curringuje, ma tem moment jedno nabicie vapcapa potrafi mnie porobić na ładne kilka godzin więc z efektu teraz jestem zadowolony a co dopiero będzie z tym co zamierzam ściąć, aż się trochę boję 😅 Trochę poczytałem o mykoryzie i mam w planach zastosować ją przy następnym projekcie. Swoją drogą mega polecam film dokumentalny o świecie grzybów na netflixie a zwłaszcza jak się jest upalonym (całkiem spory wątek jest o halucynach) Edytowane 19 Sierpnia 2021 przez onyx 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach