point.99 239 Napisano 24 Lipca 2021 @onyx aż mu żyły wyszły🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 24 Lipca 2021 Godzinę temu, onyx napisał: pH w normie, nadmiarów brak i niedoborów też nie wykazuje Według mnie jest głodna @Zielone krainy co o tym myślisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 24 Lipca 2021 @Zielarka póki co już dwa razy pod rząd dostała po 5ml bio blooma i growa, tak jak mówię ostatnie łamanie wydaje mi się zaburzyło pobieranie składników bo niższe odrosty są ładnie zielone i nie były łamane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 24 Lipca 2021 5 minut temu, onyx napisał: póki co już dwa razy pod rząd dostała po 5ml bio blooma i growa a to dobrze. Biobizz ma też to do siebie, że zanim się aktywuje to kwestia 3-5 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Lipca 2021 @Zielarka Zgadzam się. Owszem ze zdjęć wygląda na głodną. @onyx Obserwuj, będą teraz coraz bardziej żarłoczne, ja swoim sporo lałem, nie raz ec leciało na blisko 3.0. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 25 Lipca 2021 @Zielone krainy ok, będę nadal karmił i zobaczymy co to będzie ale wciąż wydaje mi się że topy u szczytów jak by totalnie się zablokowały bo poniżej rosną zdecydowanie lepiej i to mnie dziwi @Zielarka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 25 Lipca 2021 @onyx Calmag im zapodaj 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 25 Lipca 2021 @fxxx1337 zapodam przy następnym podlaniu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 25 Lipca 2021 Siemka onyx. Jest jak jest, nic nie przeskoczysz. Bo to nie Low Ryder a Slow Ryder.😉 Uncja będzie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 25 Lipca 2021 @KlausKörner nie ma co się załamywać pociesza mnie kolejny projekt który na bank będzie lepszy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 25 Lipca 2021 Tylko tym razem weź inne nasiona. Te są lewe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 29 Lipca 2021 (edytowane) Szybki up dzień 98/43 od przełączenia 12/12 Coś tam idzie, zmieniłem boxa na większego (60x40x120) za bardzo nie widzę różnicy w obniżeniu temperatur więc przy następnym projekcie będę musiał zmienić wyciągający i filtr na mocniejszy bo w upalne dni 35°C to jest tragedia i jak widać mocno odbija się to na roślinach, dodatkowy problemem są wiecznie głodne głośne szczyty a przynajmniej na takie wyglądają a aktualnie na zdjęciach widać że trochę podpaliło im końcówki od pożywki gdzie mniejsze szczyty nie łamane są zdrowe ładne i nawet puchną Myślicie że roślina wyrobić się w miesiąc? Bo we wrześniu wyjeżdżam na dwa tygodnie i chciałbym zakończyć projekt do tego czasu @KlausKörner @Zielone krainykkrainykkrainykkrainykkra Edytowane 29 Lipca 2021 przez onyx 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 29 Lipca 2021 Calmag dodaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 29 Lipca 2021 @fxxx1337 dodawałem parę dni temu 2ml na litr 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 29 Lipca 2021 Może się nie wyrobić, zależy do którego września. Lepiej ściąć niż zostawić bez opieki. Mam paprykę Peperoni rośnie około 1mc, one same kwitną czy trzeba zapylac? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 29 Lipca 2021 1 minutę temu, KlausKörner napisał: Może się nie wyrobić, zależy do którego września. Lepiej ściąć niż zostawić bez opieki. Dokładnie tak Potrzymaj max ile będziesz mógł i ścinka 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 29 Lipca 2021 @KlausKörner 1 września wyjeżdżam ale to zobaczymy czy ją zetne czy zostawię z załatwię automatyczny system podlewania Papryka jest samopylna więc jak kwiat się otworzy w pełni to wystarczy go pomyrdać w środku by roślina myślała że przyczółka ją odwiedziła @Zielarka cos czuje że tutaj zapowiada się na jakieś 80-90 dni kwitnienia zanim roślina będzie gotowa do ścinki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 29 Lipca 2021 Jebany pośrednik sprzedaży nasion. Auto fast co idzie 200dni😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 29 Lipca 2021 Jeżeli dokończę ten projekt to będę miał takie pokłady cierpliwości do kolejnych panienek że nic mnie nie złamie xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 29 Lipca 2021 46 minut temu, onyx napisał: czy zostawię z załatwię automatyczny system podlewania Żeby nie zadziałał jak u Seby @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach