EneDue 446 Napisano 4 Października 2021 Chyba kupię i użyję. Chociaż słyszałem opinie że to nie przyspiesza puchnięcia że to tylko chwyt marketingowy. @mirecki Ty używałeś tego? Albo czy ktoś używał i może potwierdzić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 4 Października 2021 @EneDue nie korzystałem, opinie niby są na necie a w sumie ich nie ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 4 Października 2021 @mirecki no właśnie. A wszyscy zdecydowanie piszą że pogarsza smak więc chyba to oleje. Póki co pogoda lepsza niż w lipcu i sierpniu i ponoć ma tak być jeszcze do końca miesiąca. Chociaż myślę że maks 2 tygodnie się to utrzyma. Będę obserwował i zbiorę co zbiorę. Nie sprzedaję więc nie zależy mi na ilości a jak dałem koledze samowolka z popcornu na test to powiedział że fajnie hula. Bez zamulania ale dobrze. Więc nie czuję presji ingerować. Jak przyroda powie że konie to po prostu zetnę i gra @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 4 Października 2021 @EneDue ja chyba zrobię znowu water curing, kupię wiadro fermentacyjne i wyczyszczę na maxa temat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 4 Października 2021 @mirecki też myślę nad Water curingiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 4 Października 2021 @EneDue w słoikach jest sporo zabawy a tak to na raz i święto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 4 Października 2021 Tak ale mam słoiki po 10 litrów. Więc pewnie damy sobie radę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 8 Października 2021 Krzaki uginają się od ciężaru. Dwa lecą od może koło wtorku, pozostałe 4 ile się uda tyle będą stały. Fajnie jak postoja do końca października. Dzisiaj poleciał oprysk z polyversum wp na pleśń. Małe początki pleśni widać ale urwałem i po oprysku niby ma pleśń zjeść grzyb z polywersum. 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 9 Października 2021 Jako że w nocy u mnie mróz zaczyna łapać to koło wtorku wszystkie idą pod nóż. Szkoła ale co zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Października 2021 @EneDue Zawsze będzie coś na zimę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 9 Października 2021 @EneDue ja jeszcze potrzymam, kolor będzie ładny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EneDue 446 Napisano 10 Października 2021 @fxxx1337 no coś tam będzie. Ogólnie sezon słaby strasznie. @mirecki jeśli u ciebie mróz nie łapie to trzymaj jak najdłużej. Trzymam kciuki żeby ci spokojnie doszła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 10 Października 2021 @EneDue u mnie też mrozi 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 31 Października 2021 I jak tam już po scince? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach