d-1300 5 Napisano 31 Maja 2021 @konopny_janusz Zależy czy taka kryptowaluta znajduje się na giełdzie, są giełdy które nie obsługują różnych formatów portfeli. I przy transakcjach musisz opłacić tak zwane "fee" czyli jakąś część kryptowaluty, żeby opłacić transakcję. Im więcej zapłacisz, tym szybciej transakcja dojdzie do skutku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 31 Maja 2021 (edytowane) @d-1300 ogarnąłem teraz jak kupić doge za gotówkę na kartę ale nie wiem jak wymienić bnb na doge. Ten interfejs binance jest dla mnie w chuj nieczytelny. Trochę cardano też warto by mieć bo jest teraz tanie Edytowane 31 Maja 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d-1300 5 Napisano 31 Maja 2021 @konopny_janusz "Wymiany nie można jednak dokonywać na waluty fiducjarne np. dolara amerykańskiego, a jedynie inne coiny np. Bitcoin (BTC), Ripple (XRP) czy wiele innych" Czyli musisz najpierw wymienić BNB na Bitcoina, a potem to sprzedać. Lub odrazu Wymienić na Dogecoina. Pogrzeb sobie w zakładce Exchange, tam masz market. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 31 Maja 2021 (edytowane) @d-1300 nie da się od razu do doge. Da się na btc ale trzeba mieć minimum ileś tam. W dodatku nie mam pewności że jeśli wymienię na btc będę dał rady wymienić z btc na doge, jak mi go w ogóle na liście nie znajduje Tu też nie ma doge, nie ma cardano też Edytowane 31 Maja 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 31 Maja 2021 Dzielcie się wiedzą Panowie i Panie. Mamy tu wszystko o tym jak zacząć, jak trenować, co i kiedy lać, jaką odmianę wybrać, kiedy ciąć ale o tym jak się zachować, w razie przybycia bagiet - nic. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 31 Maja 2021 @d-1300 Dobra, widzę ze w PLN się nie da kupować, trzeba w usd dopiero wtedy mogę kupić ADA, DOGE itd.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d-1300 5 Napisano 31 Maja 2021 @konopny_janusz Ja Binance nie używam, więc ci za dużo nie pomogę. A tak z ciekawiści to chcesz coś zamówić za Doge? Bo myślę że w seed bankach, jeśli wgle się da to bardziej Bitcoin, i spadł ostatnio dużo więc może to i lepsza opcja. Jeśli ci się nie śpieszy oczywiście. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 31 Maja 2021 (edytowane) @d-1300 nie, ja chcę kupić tanie krypto, które dopiero zaczynają swoją "karierę" i trzymać je przez kilka lat, a nuż się uda i pójdą w górę Przeważnie ceny krypto idą tak: Edytowane 31 Maja 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d-1300 5 Napisano 31 Maja 2021 Ogarniam, jak patrząc że Doge Spadł w tym miesiącu, o ponad 100% to można na nim nieźle zarobić. Powodzenia życzę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 31 Maja 2021 (edytowane) @d-1300 wszyskie krypto spadły po tym jak Elon Musk zakazał kupna Tesli w krypto, tłumacząc tym, że wydobycie kryptowalut marnuje prąd. Drugie wydarzenie to chiny coś tam zakazały płatności bla bla bla 😄 Chodzą plotki że BTC ma być zastąpione przez którąś z młodszych kryptowalut, która to będzie używać bardziej zaawansowanej technologii jeżeli chodzi między innymi o wydobycie. Tylko właśnie, która to będzie? Edytowane 31 Maja 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uznany ekspert 4 Napisano 31 Maja 2021 Od siebie mogę dodać że nigdy nie miałem przypału z "tanie" aczkolwiek uważam że drugi człon nazwy to powinno być sranie,bo jakość pestek dyskusyjna zresztą wszystkich tych banków z bóg wie jaką ilością crossów w krótkim czasie od powstania to lipa,prawda jest taka że jest robione spore zamieszanie i reklama bądź antyreklama przez pewne forum które współpracuje z milicją.Trzeba mieć własny rozum czytając coś w internecie,zresztą to samo można powiedzieć o oglądaniu tvp 🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d-1300 5 Napisano 31 Maja 2021 @konopny_janusz Niskoemisyjna, gdybym wiedział to brałbym kredyt xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Stycznia 2022 Odświeżam temat. Czytałem sobie w gazetce softsecret taki artykuł "Bezpieczeństwo i Higiena Pracy rolników w internetach" No i tam sporo strasznych rzeczy się naczytałem i się trochę przestraszyłem xd Bo kiedyś coś zamawiałem no to na paczkomat i tylko adres mail podawałem ale płaciłem swoim prawdziwym rachunkiem bankowym, niby jakieś pierdoły, to nawet pestki nie były ale szybko usunąłem tego maila w razie co bo tylko tyle mogę zrobić. No ale z tą płatnością nic nie zrobię niestety. W tym artykule jest napisane ze policja ma swoj specjalny oddział na allegro (!?) To możliwe czy w tej gazecie już trochę odlecieli za bardzo? 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 26 Stycznia 2022 Też o tym słyszałem już jakiś czas temu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 26 Stycznia 2022 @mleczyk ale to zamawiałes na allegro czy martwisz się że będą mieli twój numer konta z sklepu z nasionami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Stycznia 2022 (edytowane) @onyx nawóz z allgero Edytowane 26 Stycznia 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 26 Stycznia 2022 @mleczyk a nawóz to każdy może kupić i nie ma podstaw do podejrzeń rządnych, wiesz ile ludzi teraz uprawia rośliny w boxach? Zwłaszcza papryki, jest tych ludzi mnóstwo i jak by mieli wpadać każdemu kto kupuje nawozy to by mieli w chuj roboty xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Stycznia 2022 (edytowane) @onyx Dobra chyba mi trochę paranoja wjechała troszkę... No ale w sumie dobrze ze o tym myślę niż wgl o tym by nie myślał człowiek Edytowane 26 Stycznia 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 26 Stycznia 2022 @mleczyk no trochę ci paranoja weszła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Stycznia 2022 @onyx @onyx racja.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach