onyx 881 Napisano 22 Maja 2021 @Andi jak to Dobrze że ktoś zna się na szemranych sklepach 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HappyCow 44 Napisano 22 Maja 2021 1 minutę temu, Andi napisał: a wszystko jasne zobaczcie z jakiego sklepu nasiona miał 🙂 a od lat wiadomo że to konfident 😄 @HappyCow @konopny_janusz @onyx Z jakiego bo nie mam jak powiększyć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 22 Maja 2021 @HappyCow th... wiadomo o jaki chodzi.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 22 Maja 2021 @HappyCow chyba nie można na forum pisać o sklepach z nasionami z tego co Tester pisał 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HappyCow 44 Napisano 22 Maja 2021 Teraz, Andi napisał: @HappyCow th... wiadomo o jaki chodzi.. Aaaa to tak wiadomo. Każdy kto się tym zajmuje powinien omijać ten sklep szerokim łukiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 22 Maja 2021 @Andi na pewno po zdjęciu widzę, że przesadził z azotem 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HappyCow 44 Napisano 22 Maja 2021 Teraz, konopny_janusz napisał: @HappyCow chyba nie można na forum pisać o sklepach z nasionami z tego co Tester pisał 😜 Nie można, ale można zrobić tak jak @Andi zrobił i już wiem o jaki chodzi 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 22 Maja 2021 @konopny_janusz xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HappyCow 44 Napisano 22 Maja 2021 @konopny_janusz o tym samym pomyślałem xD przenawożona @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 22 Maja 2021 (edytowane) Dlatego morał z tej bajki jest krótki i niektórym znany, nie kupuj pestek ze sklepu, który jest szemrany xD Edytowane 22 Maja 2021 przez onyx 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 22 Maja 2021 21 minut temu, Andi napisał: th... wiadomo o jaki chodzi.. O proszę, zamawiałam z niego nie raz, ale na szczęście na fake dane. Co za chujki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 22 Maja 2021 @Morenn przekaz pocztowy to chyba najbezpieczniejszy z możliwych sposobów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Maja 2021 jak dla mnie paczkomat to najbezpieczniejszy sposób, przy przekazie pocztowym podajesz swój adres, przy paczkomacie nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d-1300 5 Napisano 24 Maja 2021 Najlepiej zamawiać nasiona przez tora z vpn, płacąc bitcoinem z randomowego portfela. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 5 Czerwca 2021 @konopny_janusz Jak tam pomysł z lampami? Chętnie bym jedną odkupił na testy, jak już zmontujesz pare 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 5 Czerwca 2021 (edytowane) @KryspieK jestem pesymistą co do robienia biznesów, z góry zakładam, że coś nie wypali, tak samo jest tutaj, więc póki co mam tylko jedną lampę dla siebie na potrzebę uprawy. Fajnie by było skołować drugiego ziomka, który ogarniałby np. części do lamp i zajmował się wysyłką i dzielić się zyskiem na pół, tak samemu to ogarniać jest w cholere roboty Edytowane 5 Czerwca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 5 Czerwca 2021 @konopny_janusz Na luzie stary, brałbym z uwagą na to, że to handmade 😛 Choćby za cene części jakie włożyłeś ^^ Haha pracowałem troche z wysyłkami xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 5 Czerwca 2021 @KryspieK jeszcze trzeci ziomek musiałby być od wystawiania towaru na olx, allegro, lento itd xD 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 5 Czerwca 2021 Robiłem to jakoś 2 lata 😛 tyle, że ze sprzętem RTV/AGD xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Ooo Jesu Napisano 18 Września 2021 @Andi Ja też tam kupowalem kiedyś ale nic się nie stało...tzn stało się ale na BANK nie przez ten sklep tylko przez moją głupotę i wspaniałych zazdrosnych kolezkow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach