plant_4_U 44 Napisano 19 Maja 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 19 Maja 2021 Ona jeszcze ma w sobie tyle życia, ze cię jeszcze zaskoczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmerfetkaCannaGram 10 Napisano 19 Maja 2021 Tnij 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plant_4_U 44 Napisano 19 Maja 2021 @Dzielnicowy co masz na mysli ? Zauwazylem ze z tych 4 roznych odmian to 8ball kush i critical kush maja najladniejsze szczyty , white widow takie skromne podluzne topy a tropicanie urwalem malego topa pare dni temu , moglbym go w sumie dzis juz sprobowac ale palilem wczesniej inne wiec nie chce mieszac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 20 Maja 2021 @plant_4_U Nie przeglądałem tematu, myślałem ze chciałeś ścinać a ona właśnie teraz skupia cała moc na kwitnieniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plant_4_U 44 Napisano 20 Maja 2021 @Dzielnicowy daje im czas do 100 dni , dzisiaj jest 86 wiec co bu nie bylo 2 tyg im zostaly (+-3 dni na jakis flush jak bedzie trzeba i inne zabiegi) wczoraj przez moj nieogar zostawilem wlaczona uv-b zamiast na 20min byla okolo 3h wlaczona . Tropicana banana ktora byla najblizej zarowki wygladala jak by byla przesuszona tzn. Liscie oklapniete itp. Dzisiaj rano juz doszla do siebie i jest spoko! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plant_4_U 44 Napisano 24 Maja 2021 Ok od razu sorry za jakosc ale ciezko sie tym sprzetem operuje , na tel nie dziala , na jedym kompie nie dziala , na tablecie nie moze wyszukac apki a na laptopie moge jedynie uzyskac cos takiego. Myslicie ze to juz czas ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 24 Maja 2021 @plant_4_U ja bym bardziej skupil sie na trichomach głębiej w kwiatach a nie na lisciach. Moim zdaniem tam są przezroczyste trichomy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plant_4_U 44 Napisano 24 Maja 2021 @Dobry_Człowiek! Cos konkretnego teraz radzisz ? Ile bys jeszcze potrzymal ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 24 Maja 2021 (edytowane) @plant_4_U ja bym lał juz samą wodą i czekał na mleko. Ale ogladajac mikroskopem skupiaj sie bardziej środka kwiatów. Patrząc na liscie tez widzialem trochę bursztynu a na kwiatach bylo bardziej przezroczysto niz mlecznie. Bo zdjeciu z środy tego topa mysle ze tak między 2 a 3 tygodnie. Trzeba obserwować trichomy Edytowane 24 Maja 2021 przez Dobry_Człowiek! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plant_4_U 44 Napisano 1 Czerwca 2021 Siemanko , dzisiaj mamy 98 dzien , planowana scinka za 2dni na 💯. Jutro maja ostatni dzien z lampa, pozniej 30h bez i kosa. Dwa dni temu podlane jeszcze z nawozami i sie zastanawiam czy mam je jakos plukac po tych organicach ? Jakies rady , uwagi mile widziane. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 1 Czerwca 2021 Ja bym je przelał dużą ilością wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plant_4_U 44 Napisano 3 Czerwca 2021 Siemano , chyba jeden z ostatnich wpisow pod tym tematem . Dzisiaj dzien ostateczny roslinek , wiem , trim nie jest doskonaly , ale to pierwszy wiec i tak jestem happy. Wyszlo wszystkiego 400 g mokrego , fair play po 100 g z krzaka. Wyciagnalem z namiotu lampe i dalem bezposrednio filtr-wyciag . Powiesilem je do “do gory nogami “ na sznurku zaczepiajac o topy . Mysle ze jak na pierwszy raz jest ok choc liczylem na troszke lepsze efekty ( moze jakoscia nadrobi). Bledy popelnione byly wiec trzeba tylko wyciagnac wnioski i przy nastepnej okazji sie poprawic. Z fartem ✋ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach