Seb88 13 Napisano 30 Marca 2021 (edytowane) Dobry wieczor wszystkim. Pokazał mi sie taki problem. Jaka może być przyczyna? 2x dostaly polowe dawki zestawu hessi. Ziemia biobizz all mix Tylko jedna ma taki problem, zaś innej zaczely wusychać końcówki zdj nr2 Edytowane 30 Marca 2021 przez Seb88 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 30 Marca 2021 @Seb88 ph w normie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seb88 13 Napisano 31 Marca 2021 @Szym tak. Jakieś inne pomysły? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 31 Marca 2021 Mi to wyglada na niedobór potasu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seb88 13 Napisano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) Panie i Panowie. Pomocy!! Kolejne dziewczyny mi padają. Dzis dostaly polowe dawki nawozów hessi, zobaczymy jaki bedzie efekt. Ph wody pokazujecmi 7,5. Światło, wentylacja i wilgoć to nie problem. Ma ktoś lekarstwo😱 Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez Seb88 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 1 Kwietnia 2021 @Seb88 wyreguluj ph dolomitem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 1 Kwietnia 2021 A nie jest przypadkiem tak, ze one są przenawożone? Bo z tego co wiem, to początkujący (czyli m. in. ja) mają problemy, kiedy używają ziemi All mix i dodawają do niej nawozy. PH wody oczywiście też za wysokie (czym mierzysz?), a jakie PH ziemi? Dzisiaj dałeś nawozy, to obstawiam, że sytuacja się pogorszy. Daj znać co z roślinką, bo to jest dobry materiał szkoleniowy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 1 Kwietnia 2021 Miałem allmixa zajebista ziemia, lałem nawozy jak pojebany i poza ciemnymi liśćmi nic roślinie nie było @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seb88 13 Napisano 1 Kwietnia 2021 @konopny_janusz w poprzedniej uprawie nie mialem takich problemow, a wszystko jest takie same @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) @Seb88 uprawa uprawie nie równa, ja też nie miałem problemów we wcześniejszej uprawie, a teraz wjebały mi się jakieś robaczki, i mam dziurki na liściach.. ponadto rośliny wyraźnie wolniej rosną, nie ma reguły, czasem coś się spierdoli i trzeba z tym walczyć Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 2 Kwietnia 2021 @Seb88 ja bym zrobil oprysk z cal_mag i obserwował. Nie wydaje mi sie ze przenawożone sa... albo spróbuj tylko samą wodą i obserwuj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach