Git 509 Napisano 5 Czerwca 2021 A tu penerek na dwor wyleciał dzisiaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 7 Czerwca 2021 Kwitnienie dzien 19 😜 za tydzien wjezdza lollipop part2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 10 Czerwca 2021 Dzien 76, kwitnienie dzien 23. Dobra wjechal tam jakiś lolipopek, teraz zostawiam ja do konca jak jest, już nic nie ucinam. Jeden odrost jest jasno zielony, mial maly dostep donswiatla, zobaczymy jak teraz ruszy. Co myslicie? Będzie na blancika albo dwa? Kurde ale paluchy to mi pachną pieknie, jak takie cukieraski miętowe, lodowe 😀 czym sie sprawdza trchiomy ziomy? Jakis amazon link do taniego, dobrego bubla? 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 10 Czerwca 2021 1 godzinę temu, Git napisał: Będzie na blancika albo dwa? Będzie będzie może nawet na 3 😁 1 godzinę temu, Git napisał: czym sie sprawdza trchiomy ziomy? https://military.pl/p/mikroskop-kieszonkowy-carson-microbrite-plus-60-120x-mm-300?cd=13338648184&ad=122474774349&kd=&gclid=Cj0KCQjw8IaGBhCHARIsAGIRRYrMOBbQcr4Lm5H-mf-4M8bXUzCeIfEyyvRvEuLxmFnYwes6TCTqJpsaAsRHEALw_wcB ja mam coś takiego https://www.growbox.pl/product-pol-3382-Mikroskop-kieszonkowy-z-podswieleniem-LED-x60.html z aliexpress będziesz miał taniej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 10 Czerwca 2021 2 godziny temu, Morenn napisał: Będzie będzie może nawet na 3 😁 https://military.pl/p/mikroskop-kieszonkowy-carson-microbrite-plus-60-120x-mm-300?cd=13338648184&ad=122474774349&kd=&gclid=Cj0KCQjw8IaGBhCHARIsAGIRRYrMOBbQcr4Lm5H-mf-4M8bXUzCeIfEyyvRvEuLxmFnYwes6TCTqJpsaAsRHEALw_wcB ja mam coś takiego https://www.growbox.pl/product-pol-3382-Mikroskop-kieszonkowy-z-podswieleniem-LED-x60.html z aliexpress będziesz miał taniej Znajde cos na amazonie, dziekuje ziom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 13 Czerwca 2021 27 dzień kwitnienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 13 Czerwca 2021 @Git idzie dobrze...;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 17 Czerwca 2021 Chyba mi sie stacja pogodowa jebie bo nagle mam ciągle plus 60 wilgotnosci.. Obym mial racje xD podociskałem liscie w dol zeby topy odkryć 😀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 17 Czerwca 2021 A gdzie stoi stacja, albo czujnik? Ja mam dwie a każda co innego. Jedna na wysokości roślin w rogu boxa druga przy podłodze boxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 18 Czerwca 2021 5 godzin temu, KlausKörner napisał: A gdzie stoi stacja, albo czujnik? Ja mam dwie a każda co innego. Jedna na wysokości roślin w rogu boxa druga przy podłodze boxa Stacja jest obecnie nad wiatrakiem za rurką od boxa, jedna noc deszcz padal a mialem mega otwarte okno, to moglo sie troszku nazbierac no ale po 10h swiatla dalej mialem 60 xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 23 Czerwca 2021 Dzien 35 kwitnienia. Będą puchly? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 24 Czerwca 2021 Muszą! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czarownica71 64 Napisano 24 Czerwca 2021 Masz jakis booster na wzrost topów ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 24 Czerwca 2021 odstaw już azot @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 24 Czerwca 2021 8 godzin temu, Czarownica71 napisał: Masz jakis booster na wzrost topów ? Niet, mam jakies jedzonko dla roslinek xd 7 godzin temu, fxxx1337 napisał: odstaw już azot Why? 9 godzin temu, KlausKörner napisał: Muszą! Obyoby hehe Rozkminilem chyba, moje odzywki maja Grow npk 316 Micro 501 wiec odstawie je? Bloom 054 - tego chama bd dawal teraz oporowo jo? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 25 Czerwca 2021 @Git one są już naladowane, niech wysysają z siebie już @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 25 Czerwca 2021 3 godziny temu, fxxx1337 napisał: @Git one są już naladowane, niech wysysają z siebie już To co, mala dawka im nie zaszkodzi napewno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 25 Czerwca 2021 Tak oglądam te zdjęcia... Too jest 35 dzień flo, pewny jesteś? Ale ci to zapierdziela. A nawozy od kiedy lejesz, jaka firma, dużo lejesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 25 Czerwca 2021 @Git Ja bym już odstawil azot kompletnie, ale twoje rośliny Ja mam na tym samym etapie i już nie podaje azotu, a mam go mniej w lisciach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 25 Czerwca 2021 7 minut temu, fxxx1337 napisał: @Git Ja bym już odstawil azot kompletnie, ale twoje rośliny Ja mam na tym samym etapie i już nie podaje azotu, a mam go mniej w lisciach On ma bloom bez azotu 0-5-4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach