konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Marca 2021 @ArtizO https://m.olx.pl/oferta/mars-hydro-150w-ts1000-lampa-led-growbox-polska-CID628-IDJasc6.html 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Marca 2021 Tylko diody w tej lampie są epistar to jakaś starsza wersja, w hydro marsach nie ma diodów samsunga czasem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 27 Marca 2021 @konopny_janusz sprawdź @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 28 Marca 2021 @ArtizO mi wychodzi 24 euro za przesyłkę do EU @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 28 Marca 2021 38 minut temu, doominik napisał: @ArtizO mi wychodzi 24 euro za przesyłkę do EU Plus 50 $ za przelew bankowy @konopny_janusz w tym modelu epistar. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 28 Marca 2021 @ArtizO Ja pod koniec roku zamawiałem TS600 do UK to dopłaciłem wtedy tylko £8 za przesyłkę. Płaciłem kartą czy innym paypalem bez prowizji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 28 Marca 2021 @doominik mowisz o oficjalnej stronie czy marshydro.eu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 28 Marca 2021 (edytowane) ?? Edytowane 28 Marca 2021 przez ArtizO Nie ten screen @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 28 Marca 2021 @ArtizO https://www.mars-hydro.com zmieniam walutę na £, zakładam, że mieszkasz w PL wiec musisz zapłacić w €. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 28 Marca 2021 @doominik juz po rabacie ,niestety ... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 28 Marca 2021 @ArtizO przelew to jedyna opcja? może masz kogoś znajomego z paypalem lub kartą 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 28 Marca 2021 @doominik Mordeczko na screenie jest ze karta zostanie obciążona na kwote. Coś wymyślę chyba. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 29 Marca 2021 @doominik poszlo zamowienie. Przeboleje te 50 dojcow, ale przynajmniej bede mial nówke 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 29 Marca 2021 (edytowane) @doominik właśnie wjechała wentylacja. (Frajda jak uj...🎁🎁😁😁) na pasywnym daje rade(zassało namiot jak psi wentyl przy -20😊👌👌) zapaszek tez zniknął, wiec tak micha mi sie Cieszy czekac teraz tylko za marsem i setup kompletny, bije solidnego Bohdana wielki buch Twoje i Wasze zdrowko!🤗🤗😎 Edytowane 29 Marca 2021 przez ArtizO Skleroza -.- standardowo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach