Tiger 0 Napisano 26 Marca 2021 Witam jestem początkującym i nowym na tym forum wiec jesli cos zle zrobilem to prosze o wyruzomiałość, pytanie do was tak jak w tytule czy taka lampa da radę ? Zasiałem 2auto ak 1amnesje i 1 critical jack https://allegro.pl/oferta/panel-led-do-uprawy-roslin-growbox-45w-225-szt-led-7748866688?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_dio_pla_dom_oswietlenie_c_ml80&ev_adgr=oswietlenie_c_ml80&gclid=CjwKCAjwgOGCBhAlEiwA7FUXkmUiZn3pHTaEqGP2uCMXEWCwaKhQ8iCF8psZfhs1BCF11wSGF_tWPBoC8dQQAvD_BwE @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 26 Marca 2021 Pierwsza zasada: nigdy nie kupuj z allegro:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 26 Marca 2021 @Tiger napisz jaką masz powiechrznie boxa. Lapme dobiera sie do powiechrzni boxa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 26 Marca 2021 W necie możesz znaleść kalkulator lumenów i sam obliczyć z powierzchni boxa ile ci potrzeba. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 26 Marca 2021 @Majki kalkulator lumenów jest na forum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tiger 0 Napisano 26 Marca 2021 @Dobry_Człowiek! 160x60cm @fxxx1337 Czemu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 26 Marca 2021 @Tester nawet nie wiedziałem, to czemu tak mało osób z tego korzysta? 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 26 Marca 2021 (edytowane) Na kazdy 1m2 potrzebne jest 50 000 lm, a ty masz prawie 1m2, to chyba grubszy wydatek Ci sie szykuje lub lampa sodowa. Edytowane 26 Marca 2021 przez dantes205 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 26 Marca 2021 @Majki korzystają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartix95 0 Napisano 28 Kwietnia 2021 Witam. Proszę o pomoc mam box 1m^2 na 1.3m i mam CFL 125 wat od phytolite ale widze że to zdecydowanie za mało szukam energooszczędnego rozwiązania żeby uzupełnić niedobory światła bo chcę dać moim automatom wystarczająco dużo światła ale żeby cena za prąd nie podwoiła się. Szukam też czegoś żeby się nie grzało za bardzo i w miarę rozsądną cenę bo mam dużego boxa i wiem że czeka mnie niezły wydatek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plant_4_U 44 Napisano 28 Kwietnia 2021 Rozgladaj sie za ledami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartix95 0 Napisano 28 Kwietnia 2021 tylko że naprawdę sie na tym nie znam i nawet nie wiem jakich szukać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plant_4_U 44 Napisano 28 Kwietnia 2021 Poprzegladaj forum , na pewno znajdziesz odnosniki i linki do konkretnych stron. Osobiscie nie mam lamp ledowych ale na pewno znajdziesz odpowiedz na swoje pytania na forum @Bartix95 Pod dzialem poczatkujacy masz dzial oswietlenie , wszedlem tam i od razu masz kilka przykladow lamp led . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 28 Kwietnia 2021 @Bartix95 jaki masz fundusz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach