Kumpel 68 Napisano 3 Czerwca @Adi_ejol Wiadomo,kto pyta nie błądzi. A Ty jak świecisz? Dalej 40cm i 40%mocy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 595 Napisano 3 Czerwca @Kumpel ta i rosną i nic nie zmieniam Za niedługo flo to pewnie będę coś podkręcał Może nawet Zaraz dam trochę więcej mocy bo wedle producenta już bym mógł, i się zobaczy czy coś się zmieni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kumpel 68 Napisano 3 Czerwca @Adi_ejol no i ja dałem 60% i 50cm. Zostawię tak parę dni i zobaczę czy zda to egzamin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson 10 Napisano 17 Lipca (edytowane) Siema mam pytanie mam growa 80/80 chcę kupić coś dobrego oczywiście światło LED i najlepiej i na wzrost i na kwitnienie. Ktoś pomoże he he . Bo te moje 4 aniołki " jak ktoś w temacie" chyba są coś nie takie 😁😁😁 aha tak za 500 -700 coś znajdę? Edytowane 17 Lipca przez Robson @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mooshrom 250 Napisano 20 Lipca @Robson w tej cenie może znajdziesz mars hydro ts 1000. W tej kwocie i coś dobrego nie idzie w parze. Ale myślę że tak na styk powinno starczyć. Jakbym miał wybierać coś gotowego na długi czas to brał bym coś z firmy lumatek ale wiadomo cena większa.... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robson 10 Napisano 22 Lipca Bo to tylko na jedną panienkę 80/80/180 grow za wiele nie powalczę he he😆😆😆 a co myślisz o tym ścinać te długie przy topach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach