karolskc 1 Napisano 21 Marca 2021 jak myslicie panowie ile jeszcze mniej wiecej jestescie wstanie pomoc i ile bedzie z tego jak da sie to okreslic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Marca 2021 z miesiąc, może dłużej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karolskc 1 Napisano 21 Marca 2021 miesiac temu tez pisali ze 40 dni max czemu tak dlugo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 21 Marca 2021 Wydaje mi się że nawozów za dużo ale nie jestem pewien @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 21 Marca 2021 1. paczaj po trichomach. 2. zdejmij osłonki z żarówek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karolskc 1 Napisano 21 Marca 2021 nawozilem planton k teraz od tygodnia sama woda a z oslonkami nie chce mi sie bawic serioo :) czy az takie ma to znaczenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Marca 2021 jeszcze porządnie nie zakwitło, zanim topy spuchną, trichomy zamienią się w mleczne a później z bursztyny minie trochę czasu, ja stawiam miesiąc, albo miesiąc i 1-2 tygodnie coś takiego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 21 Marca 2021 Więcej światła = lepsza fotosynteza = szybciej dojrzeją... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 21 Marca 2021 ona ledwo zakwitła, więc tak z 1.5 miesiąca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach