fxxx1337 880 Napisano 19 Marca 2021 @Dobry_Człowiek! Powiem ci tak, to jest mój chyba trzeci albo czwarty grow i każdy był skopany, dosłownie każda roślina od samych początków miała fioletową łodygę i nie rosła dobrze, ale to były automaty, teraz kupiłem sezon z nadzieja ze sobie przedluze wega. To jest moim zdaniem wina tej ziemi. Polecasz jakieś dobre ziemie czy plagron growmix będzie spoko ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 19 Marca 2021 @fxxx1337 ja używam canna terra pro plus. Na wege nie uwyam wogole odzywek nue mam dosiwdczrbia na innych ziemiach ale ta moge polecić z czystym sumieniem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Marca 2021 ta ? https://www.growtent.pl/product-pol-2033-Canna-ziemia-Terra-Professional-Plus-25L.html @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 19 Marca 2021 @fxxx1337 dokladnie to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 19 Marca 2021 kupiłem ten growmix jednak, ta canna wydaje mi się za droga @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 19 Marca 2021 @fxxx1337 coś za coś... tamten tez napewno spełni swoją role. Przy następnym grow bede chcial wypróbować jakąś inną ziemie i inne odżywki. Wtedy bede mógł coś więcej powiedzieć. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach