Krzysztof_Krzys 28 Napisano 11 Marca 2021 Witam. Jakie firmy polecicie z czystym sumieniem? Myślę o Royal Queen Seeds? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 11 Marca 2021 @Krzysztof_Krzys dobra firma ale nie ma gwarancji na 100% że nie wyjdzie jakiś mutant @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 11 Marca 2021 Sugeruje się komendami (są b. dobre) dla tego też zapytałem. Twój Typ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 11 Marca 2021 5 minut temu, Krzysztof_Krzys napisał: Twój Typ? różności @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 11 Marca 2021 Mianowicie? Jak masz pisać z dupy to wcale nie pisz daj innym się wypowiedzieć. Pytanie zadałem normalnie więc nie rozumiem o co Ci chodzi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 11 Marca 2021 @Krzysztof_Krzys a zaraz polecisz za takie hasła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 11 Marca 2021 Zabolało?Grozisz mi? Dziecinada ile Ty masz lat 🤦♂️👏takie osoby tutaj są "adminami" 😉 Nie masz ochoty to się nie udzielaj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 11 Marca 2021 @Krzysztof_Krzys dziecinada to jest to co wypisujesz. a co do posta dobre firmy to dinafem ale firma od dłuższego czasu nie pracuje. Ale gdzies zawsze można znaleźć ich nasionka. Szukał bym w oryginalnych opakowaniach. Greenhouseseeds też polecam. Mialem ich pare za kazdym razem kazde nasionka kielkowaly bez problemu. Royal queen seeds tez dobra firma chociaż raz kupiłem od nich 5 nasionek i żadne nie wykielkowalo. Teraz mam critical z tej firmy narazie jest dobrze. Barneysfarm jak dla mnie druga firma po dinafem. Mam od nich purple Punch i tutaj narazie też jest dobrze. Co do innych firm to sie nir wypowiem bo nie testowałem. Pozdro i trochę wyluzuj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 11 Marca 2021 (edytowane) Dobry ~~ A co ja wypisuje po za tym że zdałem normalne pytanie a dostałem odpowiedź z dupy? No proszę powiedz co zle napsialem 🙂 albo nie nie pisz szkoda ciągnąć temat ciach. Wyluzować - spiętego mnie nie widziałeś jestem oaza spokoju mnie takie rzeczy nie kręcą nie ruszają widzisz gdzieś złość albo przekleństwa czy wyzwiska w odpowiedzi? Nie bo nie mam 15 lat. Bardziej mnie to rozbawiło niż zdenerwowało 🤔 Nie jdno zdanie zamieniliśmy na priv chyba wnioski sam możesz wyciągnąć. Jak nie ma ochoty odpisywać niech nie pisze na dodatek straszy banem? (🤦♂️) Takie aktywności są komuś potrzebne? Podstawówka czy gimnazjum? Amen. 44 minuty temu, Dobry_Człowiek! napisał: @Krzysztof_Krzys sprawdziłem strony który poleciłeś i sprawdzilem co mnie interesuje (Royal Gorilla) to i tak wszystko jest od Royal queen seeds. Więc chyba bez znaczenia gdzie kupię? Edytowane 11 Marca 2021 przez Krzysztof_Krzys @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 11 Marca 2021 Ale jakby nie patrzeć to@Krzysztof_Krzys ma trochę racji bo często jak przychodzi tutaj żeby się coś dowiedzieć to otrzymuje się odpowiedź od niechcenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 11 Marca 2021 @Krzysztof_Krzys raczej bez znaczenia. Ta firma jest naprawde bardzo dobra. Ja zawsze kupuje to co mnie interesuje takze decyzja nalezy do ciebie. Oni tam daja fajne dodatki do zakupów chyba jako jedyna z nielicznych firm jakies nasionka dorzucają młynki bletki zapalniczki. I polecam zakupić u nich materialowe doniczki sa naprawde dobrej jakości. Popatrz na fotorelacje innych użytkowników bo z tego co kojarze pare osób mialo tą odmiane od tej firmy. @Tadziqq nie spotkałem sie jeszcze do tej pory z lekceważącą odpowiedzią. Jak dla mnie temat zakończony i nie ma co go drążyć dalej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 11 Marca 2021 Bez spinki do Testera ale też +1 ode mnie dla kolegi. Trochę Tester odpowiedź w stylu Szyma, ktoś pyta o opinie o coś a tu odpowiedź, nie wiem ja nie używałem 😂😂. Jest konkretne pytanie jak tutaj to raczej konkretną odpowiedź każdy chce uzyskać. Ja RQS polecam, czołówka komercyjnych sklepów z nasionami jak dla mnie. pozdro 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 11 Marca 2021 @Piccolo haha z tym sie zgodze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 11 Marca 2021 (edytowane) Dziękuję za rekomendacje. Z fartem. 😉 Edytowane 11 Marca 2021 przez Krzysztof_Krzys @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach