Bavtt 1 Napisano 1 Sierpnia 2022 Siemanko wiem ze ten temat byl czesty ale mam do was pytanie mam juz przygotowana szafke pod docelowo 2 automaty zamowilem panel led pelne spektrum 35 w tylko zastanawiam sie czy wymiary 35x40x70 wystarczy przy czym 70 to wysokosc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Sierpnia 2022 @Bavtt Da radę, ale niska odmiana i trenig Lst oraz krótki weg . Masz automat to weg ustalony odgórnie z niską odmianą i lst dasz radę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bavtt 1 Napisano 1 Sierpnia 2022 @Zielone krainy dzieki wielkie mysle o ak47 auto lub gorilla glue auto. jak myslisz czy moglbym wrzucic do tego boxa dwie rosliny? I na jakie plony moglbym oczekiwac przy treningu lst? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Sierpnia 2022 @Bavtt Nie ma sprawy, jak nie zamówiłeś pestek, to nie bierz automatów, bo to "gówno" tak naprawdę, bierz fotoperiody i na koniec mi podziękujesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bavtt 1 Napisano 1 Sierpnia 2022 @Zielone krainy no wlasnie to pierwszy moj krzak i poprostu chce zobaczyc z czym to sie je a na automata zdecydowalem sie glownie ze wzgledu na szybki czas do plonow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Sierpnia 2022 (edytowane) @Bavtt Automat to błąd, jest wielkie prawdopodobieństwo, że jak zaczniesz od automatu to nic ci z tego nie wyjdzie, lub wyjdzie niewiele, bo automat nie wybacza błędów, zepsujesz coś na wegu to tego nie naprawisz. Kup fotoperiod , będziesz mógł się uczyć i pracować i zbierzesz zadawalający plon o dużej mocy, jak będziesz słuchał rad, ale oczywiście to twój wybór, rób jak chcesz. Edytowane 1 Sierpnia 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bavtt 1 Napisano 1 Sierpnia 2022 @Zielone krainy dobra zastanowie sie nad tym dzieki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bavtt 1 Napisano 2 Sierpnia 2022 @Zielone krainy a moglbys mi heszcze podpowiedziec bo juz mi kielkuje i jedyna wentylacja to mam mieszajacy wentylator otwor u gory i u dolu boxa bo zamowilem jakis wentylator zeby to cieple powietrze wydmuchowalo tylko musze czekac na niego 12 dni nie bedzie problemu z tym ze byla by przez jakies 2 tg bez wentylacji pelnej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 2 Sierpnia 2022 @Bavtt To zależy, jakie masz warunki w szafce, ale raczej da radę, jednak w takim razie nie zamykaj szafki całkiem, by nie miała duchoty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bavtt 1 Napisano 4 Sierpnia 2022 @Zielone krainydobra dzieki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach