Szym 866 Napisano 1 Marca 2021 Pytanie, co się podaje przy kasie podczas korzystania z karty moja biedronka? PIN czy daje się do zeskanowania karte kasjerce ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 1 Marca 2021 wystarczy numer telefonu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 1 Marca 2021 zeskanujesz i jest gitara @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 1 Marca 2021 @lamasky a to samemu można zeskanować tam są czytniki takie chyba ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 1 Marca 2021 @Szym przy kasie zapyta cię o kartę podajesz i gotowe a jak nie zapyta bo i tak się zdarzyć może to sam mówisz że masz kartę a ona ją skanuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 1 Marca 2021 @lamasky ale to chyba jest tak że pyta wtedy kiedy produkt dany jest z obniżką ? czy każdy produkt karta moja biedronka obniża cene ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 1 Marca 2021 (edytowane) nie, za każdym razem dajesz kartę ja tak robię nawet jak kupuje coś za 10 Edytowane 1 Marca 2021 przez lamasky @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 1 Marca 2021 @lamasky ale to produkty muszą być w promocji żeby taniej policzyli ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igaga12 0 Napisano 1 Kwietnia 2021 Musisz też sprawdzać, jak więcej osób korzysta z tej samej karty (1 duża plus mini) bo wtedy promki się nie nabijają, bo najczęściej jest jakiś limit, że w jednym dniu może wykorzystać tylko jedna osoba. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 19 Kwietnia 2021 Wymiary przyrodzenia. Ja raz podałem i chyba nie muszę mówić, co wtedy było... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Kwietnia 2021 @Aron Dobra zabawa wszystkich dookoła , śmiech , żarty, łzy , ogólnie wszyscy mieli dobry ubaw? :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 20 Kwietnia 2021 @Zielone krainy Tak. Ale to był śmiech pogardy, łzy krokodyle przeplatane z żartami o małym palcu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Kwietnia 2021 @Aron To ciężka sytuacja, ale dobrze, że nie było ofiar w ludziach i wszyscy wyszli ze sklepu o własnych siłach. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach