Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 14 Kwietnia 2021 @Riddickosa dajesz juz im jakies odżywki na flo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Kwietnia 2021 (edytowane) @Dobry_Człowiek! nie. A powinienem? wczoraj tylko podlalem woda z pokrzywa dla pewnosci zabicia jakis robaczkow/muszek Edytowane 14 Kwietnia 2021 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 14 Kwietnia 2021 @Riddickosa jakos na dniach możesz zacząć cos lac na kwitnienie zaczynając od połowy dawki. Podczas zmiany z wege na flo roślina bedzie potrzebować inne pierwiastki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Kwietnia 2021 @Dobry_Człowiek! wystarczy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 14 Kwietnia 2021 @Riddickosa sam tego uzywam. do drugiej fazy flo mozesz dokupic jeszcze pk 13/14 i jakis boost. Canna flores zaczyam od połowy dawki jakoś 2 tygodnie po przelaczeniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 14 Kwietnia 2021 Piękny krzaczek 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Kwietnia 2021 Juz pokazuja sie pierwsze Trichomy a tu cos co cieszy najbardziej 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 16 Kwietnia 2021 @Riddickosa jak masz możliwość to podnies trochę lampe do góry bo ci sie delikatnie zawijają koncowki lisci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Kwietnia 2021 Czy Wam rowniez sie zdaza widziec korzenie u gory doniczki? Chyba ze to jest cos innego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 17 Kwietnia 2021 @Riddickosa to korzenie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nyltiacxnij 26 Napisano 17 Kwietnia 2021 @Riddickosa U mnie własnie mam korzenie już centymetr od powierchni dlatego miałem problem z podlweaniem bo nie mogłem paluchami grzebac nawet zeby zpbaczyc czy wilgotno. Nigdy jakoś sie nei zastanawiałem czy to źle czy dobrze więc też czekam na odpowiedź @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 17 Kwietnia 2021 @Nyltiacxnij roślina ladnie rosnie to chyba nic zlego sie z tym nie dzieje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Kwietnia 2021 @Szym tak mi sie wydaje. @Dobry_Człowiek! Ale zeby az tak do gory wychodzily? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 18 Kwietnia 2021 mi wychodzą tak samo, musialem z góry ziemi podsypać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Kwietnia 2021 Niech Rosnie i daje plony to wtedy kazdy bedzie upalony 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Kwietnia 2021 16ty dien na Flo Badzicie wszyscy upaleni 420;-) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 20 Kwietnia 2021 (edytowane) @Riddickosa ladnie idzie. Pousuwał bym większość co jest pod siatką tam gdzie nir dochodzi światło. Wtedy lepiej pójdzie to co nad siatką. I ten zielony bag jak najwyżej bo co2 jest cięższe i opada na dół. Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez Dobry_Człowiek! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Kwietnia 2021 @Dobry_Człowiek! rozumiem ze liscie tylko pousowac? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 20 Kwietnia 2021 @Riddickosa kwiaty ktore się już nie przebija do góry bo nie maja światła można usunąć ja to zalecam zawsze pobierają energię tylko będą małe niedojrzałe a reszta chętnie skorzysta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Kwietnia 2021 Ale to zrani rosline i wyskoczy do gory a tego nie potrzebuje bo box ma 140 a juz sie boje ze zabraknie miejsca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach