Roberto 0 Napisano 17 Lutego 2021 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich ! Mam takie plamki na lisciach których nie bardzo moge przypisać do żadnego mi znanego problemu , Auto grand Daddy purple , tydzień 7 ( 50 dni ) , Ogólnie roslina wygąda dobrze , PH pod kontrolą , używam Advanced Nutrients w ilości około 1/2, 1/3 , obok rosnie Auto Purple Kush w takich samych warunkach , takie same nawozy i liście nie maja żadnych plam Jezeli komuś chodzi coś po głowie to bede bardzo wdzięczny za pomoc Edytowane 17 Lutego 2021 przez Roberto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 17 Lutego 2021 (edytowane) @Roberto może jakiś szkodnik wygryzł, ogólnie dobra roślina plony będą dobre, tylko żeby nie przedobrzyć z nawozami bo liście mają ciemny kolor to świadczy że roślina ma dużo pierwiastków w podłożu Edytowane 17 Lutego 2021 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roberto 0 Napisano 17 Lutego 2021 Szym dziękuje ! przyznaję że troche mi ulżyło ...czekam na ta dziewczynkę z utęsknieniem....:-) @Szym dziękuje bardzo , właśnie miałem zamiar odpuścić nawozy na tydzien , pozdrawiam ! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 17 Lutego 2021 @Roberto niedobór wapnia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roberto 0 Napisano 17 Lutego 2021 @Piccolo dziękuję , wezmę to pod uwagę , @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 17 Lutego 2021 @Roberto działaj szybko bo ja 10 dni temu zobaczyłem pierwsza plamkę, a przez problemy z dostawę dostałem calmag dopiero wczoraj i teraz każdy liść cały w plamach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roberto 0 Napisano 17 Lutego 2021 (edytowane) @Piccolo troche mnie to dziwi , czemu ? jade na tych nawozach juz drugi rok , zebrałem w zeszłym 13 róznych roslin bez żadnych brakow , o co chodzi ?? Moje liście nie zmieniaja koloru ! ale na wszelki wypadek kupie Calcium , mam taki w sklepie 15 % , moze byc ? Edytowane 17 Lutego 2021 przez Roberto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 17 Lutego 2021 @Roberto moim zdaniem za dużo azotu i powolu pali liscie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roberto 0 Napisano 17 Lutego 2021 @Dobry_Człowiek! dziekuje ! MA SENS ! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach