Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 16 Lutego 2021 Jak podlewales dwa dni temu to poczekaj az troche wyschnie ziemia i podlej ziemie z odpidnim ph. Połowa użytkowników formum nje mieszka w polsce i wszędzie jest dostęp do takich sklepów jakie potrzebujemy. Wystarczy poszukać 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 16 Lutego 2021 Ja bym dołożył do dedykowanej ziemi, z ogrodnicza nigdy nie wiadomo. Dwa planty posadziłem w jakiejś ziemi ogrodniczej nie jakiejś taniej i mi się trafiła jakąś piaskowa gleba nie wiem i mi w tym wgl rosnąć nie chcą 😕 A cena biobizza czy plagrona jest funta więcej za paczkę niż sklepowa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ujarany 3 Napisano 17 Lutego 2021 Witam serdecznie. Dzień 10, wygląda na to że po przesuszeniu ziemi wszystko wraca do normy. Dzisiaj trochę podlałem już wodą z odpowiednim ph. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ujarany 3 Napisano 20 Lutego 2021 Mały update, dzień 13. Chyba wszystko wygląda dobrze, sami oceńcie. Dzisiaj podlane po 0,5l na donicę. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Lutego 2021 @Ujarany niby dobrze na razie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zajarajmyblanta🥴 2 Napisano 24 Kwietnia 2021 Siemka gdzie kupiłeś ts1000? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 25 Kwietnia 2021 @Zajarajmyblanta🥴 może nie odpowiem ci gdzie kupiłem ts1000 bo nie mam ale kupując swojego ts600 szukałem na różnych stronach i na takim allegro i innych stronach typu growshop cena takiego była około 500-600zl i z ciekawości sprawdziłem apke aliekspress, i ku mojemu zdziwieniu cena takiego była 360zl oraz wysyłka z Niemiec która ma dotarła do mnie w tydzień kurierem do domu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grołboks 8 Napisano 25 Kwietnia 2021 Zerknij na to 39 minut temu, onyx napisał: @Zajarajmyblanta🥴 może nie odpowiem ci gdzie kupiłem ts1000 bo nie mam ale kupując swojego ts600 szukałem na różnych stronach i na takim allegro i innych stronach typu growshop cena takiego była około 500-600zl i z ciekawości sprawdziłem apke aliekspress, i ku mojemu zdziwieniu cena takiego była 360zl oraz wysyłka z Niemiec która ma dotarła do mnie w tydzień kurierem do domu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 25 Kwietnia 2021 @Grołboks czyli kupiłem bubla xD W sumie mówi się trudno ale i tak jak za te faktyczne 360zl lampa świeci całkiem przyzwoicie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grołboks 8 Napisano 25 Kwietnia 2021 @onyx Na ten moment na stronie producenta cena to, o ile się nie mylę 79e a na ebay 80e @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 25 Kwietnia 2021 @Grołboks pociesza mnie fakt że mam tylko jednego krzaka więc coś mi na tym urośnie drugą rzeczą może być żywotność tego czegoś xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grołboks 8 Napisano 25 Kwietnia 2021 Widać różnicę po ustawieniu tych czerwonych led ale mam dobra wiadomość, ja zamówiłem od producenta i układ jest taki sam jak ten z filmu, z Aliexpress Reasumując, chu* wie która jest oryginalna a która już nie 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nyltiacxnij 26 Napisano 25 Kwietnia 2021 @Grołboks Ja na next grow planuje zmienić lub dodac wiecej światła, ale tak naprawde to w cenie 350zł inne leda nie dostaniesz. Zamawiałem tez z ali i narazie problemów nie ma. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grołboks 8 Napisano 25 Kwietnia 2021 @Nyltiacxnij rozumiem, ze korzystałeś już z ts600? Na jakiej powierzchni i jaki plon uzyskałeś? Jeśli można zapytać. Sam teraz bede jechał na ts600 przy boksie 50x50 i się zastanawiam czy taki led wystarczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nyltiacxnij 26 Napisano 25 Kwietnia 2021 @Grołboks Lece na ten moment na tym ledzie. Jak mi idzie i ile wyciagnę nie mi oceniac bo pierwszy raz i jeszcze zostały pewnie 3 tygodnie do końca tak mysle? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grołboks 8 Napisano 25 Kwietnia 2021 @Nyltiacxnij w jakim boksie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nyltiacxnij 26 Napisano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) @Grołboks 75x55x175 ale jeden plant więc wykorzystuje z tego mniej, połowa boxa pusta. Tutaj masz mniej wiecej jak to oswietla Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez Nyltiacxnij 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grołboks 8 Napisano 25 Kwietnia 2021 @Nyltiacxnij myślę, że daje radę ale dla pewności wrzucę jeszcze starego hydro mh240/4. Musze tylko pomyśleć jak je ustawić bo ts600 daje jasne światło a ten stary hmm fioletowe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach