Kakaxd2 0 Napisano 13 Lutego 2021 Witam mam pytanie ponieważ to moja pierwsza uprawa czy nadaje się do ścięcia? Czy jeszcze poczekać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Lutego 2021 @Kakaxd2 jakie trichomy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 14 Lutego 2021 @Kakaxd2 stary moje jak tak wyglądają, po podejrzewam, że spleśniały... co ona taka sucha? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Lutego 2021 (edytowane) plecha jest przejebana, u mnie tyle szczęście że pojawiła się na topku który praktycznie nic nie znaczy, dobre jest codziennie obserwować roślinkę żeby za wczasu reagować Dobrze ze główny topek zdrowy Edytowane 14 Lutego 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 14 Lutego 2021 @Kakaxd2 ścinaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kakaxd2 0 Napisano 14 Lutego 2021 @doominik niewiem dlaczego taka sucha? Źle prowadzenie co zrobiłem nie tak? @Szym czyli mówisz że nadaje się już się do ścięcia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 14 Lutego 2021 @Kakaxd2 plecha może wjechać więc bym ścinał, nie wiem jakie masz trichomy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Lutego 2021 @Kakaxd2 Zjada sama siebie, nie dostarczyłeś jej odpowiedniej ilości pożywieniana na kwitnieniu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kakaxd2 0 Napisano 14 Lutego 2021 @Zielone krainy co 4 dni było podlewane woda i z 5 razy odżywki biobiz trypack @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Lutego 2021 @Kakaxd2 Obecny obraz rośliny to wynik całego okresu kwitnienia, w jakim nie dostarczałeś jej odpowiedniej ilości pożywienia, jakbyś dostarczył jej wszystkich substancji odżywczych, jakich potrzebowała to by tak nie wyglądała. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kakaxd2 0 Napisano 14 Lutego 2021 @Zielone krainy następna uprawa będę dawać większą ilość odżywek a powiec mi mam juz to ścinać? Planowałem tak za 3-4dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Lutego 2021 @Kakaxd2 Ja bym kosił, 3-4 dni w jej przypadku nic na lepsze nie zmienią, a jedynie jej stan może się jeszcze pogorszyć do tego czasu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kakaxd2 0 Napisano 14 Lutego 2021 @Zielone krainy tylko ze wczoraj było woda podlewane można to kosić już? Czy odczekać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Lutego 2021 @Kakaxd2 Jak było samą wodą podlewane to w czym miałoby to przeszkadzać? Wiadomo, że można. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kakaxd2 0 Napisano 14 Lutego 2021 @Zielone krainy okej dzięki a co do zbiorów to kumpel robił taka metoda że wyciągał roślinkę z gleby mył korzenie okrył ja kartonem wieszał do góry nogami i po 3 dniach odkrywał ucinał liście i spowrotem zakrył kartonem na 1.5 tygodnia mówił że nie może być dostępu światła czy to dobra metoda? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Lutego 2021 @Kakaxd2 Światło nie powinno mieć dostępu do suszących się topów, bo źle wpływa na THC, powodując jego rozkład. A to czy wykopiesz całą roślinę z ziemi i będziesz w całości suszył czy poobcinasz od razu topy i pozawieszasz na sznurkach to bez większego znaczenia. Ja ciąłem od razu na części roślinę i wieszałem na sznurkach topy, a osobno suszyłem większe liście i łodygi. Teraz po wysuszeniu większość topów została poddana "water curing", by poprawić smak i zwiększyć moc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach