Seb88 13 Napisano 13 Lutego 2021 (edytowane) Panie i Panowie, moja pierwsza kosa😁😁. White widow 2x Pinapple crush 2x Critical 1x Chyba jestem zadowolony😉 Dziekuje Wszystkim, sporo czasu spędziłem na lekturze tutaj. Wasze klótnie, błedy, korygowałem na uprawie swojej micro uprawie. Super forum i 3mać tak dalej. Wynik ostateczy podam za tydzień o ile nie zapomne😉 Gooooood night Edytowane 13 Lutego 2021 przez Seb88 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Lutego 2021 @Seb88 U mnie większość obecnych zbiorów jest w czasie water coringu, jaki podobno polepsza smak i moc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seb88 13 Napisano 13 Lutego 2021 @Zielone krainy myślalem o tym, ale za duzo zabawy, za malo miejsca. No i zaraz puszczam zabawe od nowa😇. Przy następnej kosie przygotuje water curing i porównam jakość, bo ogromnie mnie ciekawi różnica. Dobrej nocy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Lutego 2021 @Seb88 będzie nowa fotorelka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seb88 13 Napisano 13 Lutego 2021 @Szym może🤔. Z drugiej strony jest tyle innych i lepszych fotorelacji, ze moja by nie wniosła nic owocnego😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 13 Lutego 2021 @Seb88 z każdej fotorelacji coś możesz podłapac, czasami jak nie robić, ale zawsze coś haha 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seb88 13 Napisano 13 Lutego 2021 @Piccolo racja, przeglądłem kilka fotorelacji i sporo sie nauczylem, dowiedziałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 13 Lutego 2021 @Seb88 robiąc fotorelacje jest to wartość dodatnia dla forum, i przyczyniasz się do budowania konopnego medium, więc wniosła by coś, inni też by się mogli przy okazji poduczyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seb88 13 Napisano 13 Lutego 2021 @Tester nie wiem czy jest sie co uczyć odemnie, skoro zrobiłem dopiero pierwszą uprawe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 13 Lutego 2021 @Seb88 ale ty piszesz zadajesz pytania i ktoś odpowiada i już jest podpowiedź dla kogoś kto miał by podobne problemy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach