Piotr111111 192 Napisano 6 Lutego 2021 @Piccoloej bo ten wentylator co mi dałeś jest niedostępny znajdź mi inny poproszę a i filtr też niedostępny Lipa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 6 Lutego 2021 @Piotr111111 https://www.growtent.pl/product-pol-2143-Zestaw-wentylacyjny-Quiet-125mm-197m-3-h.html Tu masz cały zestaw już co jest gites dla ciebie jeszcze z rurą wyciszona więc będzie ciszej chodził. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 6 Lutego 2021 @Piccolo dzięki mordo propsy dla ciebie że mi pomogłeś tak samo tobie @WielebnyMerry 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 7 Lutego 2021 @Piotr111111 w zamian za pomoc nie wiele oczekuję, chociaż skromną fotorelację, oczywiście jeśli masz czas i chęci żeby prowadzić FR. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 7 Lutego 2021 @WielebnyMerry oczywiście to zrobię , i tak nawet będę musiał żebyście mi doradzali co zrobić haha 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 7 Lutego 2021 Nasionka jak chcesz już Kiełkować, bo z tydzień Ci zajmie zanim wyjdą, a za ten czas raczej skapletujesz all @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nyilas 14 Napisano 7 Lutego 2021 A co jak wyjdą mu w 2 dni? Wyrzuci? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach