amatorbace 0 Napisano 9 Stycznia Witam, Jestem amatorem wypieków i mam mnóstwo pytań- Lubię palić i czy musi być max.5 g, czy mogę dać więcej, czy te wiórki kokosowe to obowiązek że mają łagodzić smak czy mogę dodać tylko czekoladę i na przykład rodzynki, jak duże i grube te ciastka powinienem robić bo wiadomo można zrobić wielkości kierownicy albo na przykład monety i jak dużo mi może wyjść z tego przepisu, lubię słodycze i oczywiście chciałbym jeszcze zapytać ile mogę zjeść ich na jedno posiedzenie? Muszę jeszcze zobaczyć tą nalewkę, ale wolałbym zrobić jakiś likier bo lubię sobie pociumkać przez słomkę... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 9 Stycznia 1 godzinę temu, amatorbace napisał: Witam, Jestem amatorem wypieków i mam mnóstwo pytań- Lubię palić i czy musi być max.5 g, czy mogę dać więcej można więcej ale lepiej mniej na pierwszy raz 1 godzinę temu, amatorbace napisał: czy te wiórki kokosowe to obowiązek że mają łagodzić smak czy mogę dodać tylko czekoladę i na przykład rodzynki możesz co chcesz 1 godzinę temu, amatorbace napisał: jak duże i grube te ciastka powinienem robić bo wiadomo można zrobić wielkości kierownicy albo na przykład monety jakie chcesz zrób standard wielkości np. delicji 1 godzinę temu, amatorbace napisał: jak dużo mi może wyjść z tego przepisu, ok. 15 ciastek 1 godzinę temu, amatorbace napisał: lubię słodycze i oczywiście chciałbym jeszcze zapytać ile mogę zjeść ich na jedno posiedzenie? zależy od jakości ciasteczek i paru innych rzeczy ale nie dużo i faza z opóźnieniem się pojawia, pół ciastka potrafi pokazać moc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach