fxxx1337 880 Napisano 10 Lutego 2021 Dzień 10. Kupiłem jeszcze stymulator korzeni, będę go miał na dniach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Lutego 2021 @fxxx1337 tamtego fioleta paliłeś już? Teraz będzie zapewne lepiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 10 Lutego 2021 @Szym Paliłem, kozackie jaranie 0.4 upizgało mnie na 5-6 godzin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 12 Lutego 2021 Dzień 12 Z racji, że wczoraj przyszedł mi stymulator korzeni Atami Rootfast podlałem wczoraj wieczorem wraz z kroplami supervit i nawozem na weg Plagron Terra Grow 2.5ml/1l Roślinka niby wygląda spoko, rosnąć rośnie, ale martwi mnie, że w górę w ogóle nie idzie i obawiam się, że wyjdzie jak z tym Purple Kushem, że wyszła miniaturka, narazie czekam aż rozwinie się sytuacja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 12 Lutego 2021 Trochę jak przyszły dąb wygląda 😁, ale u mnie 3 dzień idzie i też nie ma szału, ale roślina się rozwija, czasem leci w korzenie i staje na kilka dni, a później fryzjer co 2-3dzien bo liście rosną. CIERPLIWOŚĆ jest cenniejsze od złota. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 12 Lutego 2021 @WielebnyMerry Daje jej czas jeszcze 2 tygodnie, jak bedzie mała to do kosza idzie, bo nie widzi mi się znowu 2g zbierać, dziś już kupiłem pestke OG Kush tym razem na fotoperiod, bo coś te automaty mi nie siadają;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 12 Lutego 2021 @fxxx1337 niby automaty są pod pewnym względem lepsze ale niby nie wyznaczają błędów farmera, a sezony to sezony, można jak się chce i się ma możliwości zmaksymalizowac plon. Pytanie tylko ile czasu można trzymać sezon na wagi?😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 14 Lutego 2021 Dzień 14 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 14 Lutego 2021 @fxxx1337 na dwa tygodnie trochę małe, no ale może odbiją @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 14 Lutego 2021 @Szym od kilku dni rośnie w oczach, ale nie wiadomo czy zdąży fajnie urosnąć, jak będzie mała to do kosza idzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 14 Lutego 2021 @fxxx1337 zapodaj im azotu na moja odpowiedzialność, raz że blade a dwa że większą szansa żeby ruszyły. Połowę dawki, za 3-4dni daj całą zalecaną. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 14 Lutego 2021 @WielebnyMerry nie są bardzo blade, światło na nie wali mocno zapodałem im troszkę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 14 Lutego 2021 Na takim etapie nie dawał bym żadnych odżywek. Daj sie jej rozwijać pewnie idzie w korzenie. Jak zapodasz teraz za dużą dawke to roslina sie zatrzyma i nje bedzie wogole rosnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 14 Lutego 2021 @Dobry_Człowiek! to co proponujesz żeby nic nie dawać, może chociaż 1/4 dawki. Ja wiem po sobie że bym zapodał jak by się osiągały, Poza tym już 2 tygodnie w ziemi wiec minerały na start mogą być już niewystarczające i na samej wodzie będzie licho szło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 14 Lutego 2021 Dałem minimalną zalecaną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 14 Lutego 2021 @WielebnyMerry Zrozumcie że odżywki sa po to zeby uzupełniać braki a nie je atakować od małego odżywkami które palą korzenie i roslina nie jest w stanie sie rozwijać. W kazdej ziemi nawet najgorszej jakości sa nawozy na jakieś 2 tygodnie życia. @fxxx1337 napisal post w piatek ze juz ja karmił odzywkami na wege. Dajcie rozwijać sie roslinka. U mnie tez na początku marnie szło i nie bylo praktycznie nic widax na zewnątrz. Ale w środku z korzeniami napewno sie działo bo widze jak teraz roślina sie rozwija teraz... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 14 Lutego 2021 @Dobry_Człowiek! wyjebałem jakies 2/3 ziemi od tamtego czasu, bo było za mokro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 14 Lutego 2021 @Dobry_Człowiek! w sumie masz rację, i wiadomo może dlaczego moje takie wychodzą a nie inne. Muszę się zgodzić, no i przegapiłem post że dawał już nawóz. W takiej sytuacji lepiej poczekać i karmić ew ukorzeniaczem typu Rhizotonic, to bezpieczny nawóz który można stosować od pierwszych dni życia rośliny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 14 Lutego 2021 @WielebnyMerry to co podlewałem to wyjebałem, bo było za mokro, narazie idzie fajnie, teraz dam jej spokój na jakiś czas, teraz wyjeżdzam na 2 dni i zobaczymy co będzie jak przyjadę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Lutego 2021 Wracam po nieobecności i widzę przepiękny widok, fajnie ruszyła 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach